Wat Is De Meest Betrouwbare Telefoon?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Meest Betrouwbare Telefoon?
Wat Is De Meest Betrouwbare Telefoon?

Video: Wat Is De Meest Betrouwbare Telefoon?

Video: Wat Is De Meest Betrouwbare Telefoon?
Video: De BESTE smartphones in elke prijsklasse 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een mobiele telefoon denken de meeste kopers niet eens na over de mate van betrouwbaarheid. Mensen letten op de prestaties en het prestige van het model. Maar volgens statistieken belanden in het allereerste jaar van gebruik honderdduizenden telefoons in de garantiewerkplaats.

Wat is de meest betrouwbare telefoon?
Wat is de meest betrouwbare telefoon?

De meest betrouwbare telefoons van Nokia

De derde plaats in betrouwbaarheid onder mobiele telefoons van Nokia werd ingenomen door het C2-01-model. Dit is een eenvoudig en redelijk budgetvriendelijk toestel met een 3,2 Megapixel camera, een geheugenkaartslot en een 3G-module. Van alle tests die op hem werden uitgevoerd, kon hij er niet één doorstaan - een val op een hard oppervlak vanaf een hoogte van twee meter. Maar ook na de val bleef de telefoon werken, alleen het scherm barstte.

De tweede welverdiende plek ging naar de bekende Nokia 6303i. Dit is een klassieke telefoon waarvan de behuizing is gemaakt van roestvrij staal, dus hij is niet bang voor oververhitting of vallen. Het enige nadeel van deze mobiele telefoon is dat het hoesje niet helemaal strak zit.

Nou, de eerste plaats ging naar twee toestellen van het merk Nokia tegelijk. Dit zijn de modellen 2330 en 1616. Ze hebben de tests doorstaan met dezelfde resultaten. Beide telefoons zijn budgetmodellen met een minimum aan features. Opgemerkt moet worden dat hoe goedkoper een telefoon van Nokia is, hoe betrouwbaarder deze is, blijkt in ieder geval uit de geslaagde tests.

De meest betrouwbare telefoons van LG en Samsung

Monoblock LG GX200 is volgens de resultaten van de geslaagde tests de meest betrouwbare telefoon in het assortiment van het bedrijf. Dit toestel werkt met twee simkaarten, de batterij gaat twee weken mee bij een gemiddelde belasting. De telefoon heeft de tests met vallen, vochtigheid en oververhitting doorstaan, maar u moet hem beschermen tegen spanningspieken.

De touchscreen telefoon Samsung C3300K kan jarenlang mee. Het is niet bang voor vocht, schokken en stof, vertoont een uitstekende ontvangst van mobiele signalen, zelfs in afgelegen gebieden, maar u moet voorzichtig zijn met het beeldschermglas, dat gevoelig is voor krassen.

De Samsung GT-5722 telefoon bleek best goed te zijn. Hij werkt met twee simkaarten en heeft ook een touchscreen display. Maar hij verloor de race naar betrouwbaarheid, omdat stof en vocht onder zijn losjes geïnstalleerde scherm komen.

Betrouwbare telefoons van Alcatel

De meest betrouwbare mobiele telefoons van het Alcatel-bedrijf zijn twee modellen: het OT-708 touchscreen-apparaat en de OT-808 vrouwelijke telefoon. De OT-708 telefoon is praktisch de meest betaalbare touchscreen telefoon met een 1.3 Megapixel camera. Na vele tests was de behuizing van de telefoon een beetje sjofel, maar het toestel verloor zijn functionaliteit niet. Maar de Alcatel OT-808 is beter beschermd tegen zand en stof, maar hij is niet bang voor schokken en vocht, hoewel hij eruitziet als een poedercompact voor vrouwen.

De Alcatel OT-606 telefoon, uitgerust met een QWERTY-toetsenbord en camera, heeft de tests bij hoge en lage temperaturen goed doorstaan, maar niet door de vocht- en stoftests.

De meest betrouwbare telefoon

Volgens alle uitgevoerde tests en studies bleek een van de vlaggenschepen onder de Apple-telefoons, de iPhone 4, de meest betrouwbare te zijn. In vergelijking met alle andere mobiele telefoons overtrof dit apparaat zijn rivalen in bijna alle opzichten. Het enige zwakke punt van de iPhone is de glanzende afwerking, die gemakkelijk te krassen is, maar de functionaliteit blijft altijd op zijn best.

Aanbevolen: