Hoe Te Betalen Via De Internettelefoon Met Een Kaart

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Via De Internettelefoon Met Een Kaart
Hoe Te Betalen Via De Internettelefoon Met Een Kaart

Video: Hoe Te Betalen Via De Internettelefoon Met Een Kaart

Video: Hoe Te Betalen Via De Internettelefoon Met Een Kaart
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Elektronische betalingen worden steeds populairder. Tegenwoordig kunt u met internet en internetbankieren voor bijna elke dienst betalen, inclusief telefoondiensten, zowel mobiel als stad. En je hebt hiervoor alleen een computer en internettoegang nodig.

Hoe te betalen via de internettelefoon met een kaart
Hoe te betalen via de internettelefoon met een kaart

Noodzakelijk

computer, internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van je mobiele provider. Als je al een persoonlijk account hebt, vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord in en ga naar je persoonlijke account. Zo niet, registreer. In uw persoonlijke account kunt u zowel per kaart als via Yandex. Money of WebMoney betalen voor mobiele communicatie. Om gebruik te kunnen maken van de laatste twee betaalmethoden, moet u zich registreren in een van de twee systemen, wat veel tijd in beslag zal nemen. Bovendien moet elektronisch geld ofwel vanaf een bankkaart ofwel via een terminal naar het systeem worden overgemaakt. Daarom is de gemakkelijkste manier om de telefoon rechtstreeks vanaf een plastic kaart te betalen.

Stap 2

Wanneer u deze betalingsoptie selecteert, geeft het systeem u een dialoogvenster waarin u uw bankkaartgegevens moet invoeren. Als de gegevens correct zijn, wordt het geld van uw rekening afgeschreven en wordt de bevestiging van de betaling verzonden naar uw e-mailadres dat is opgegeven bij het boeken van de betaling (of telefoonnummer of naar uw persoonlijke rekening). In sommige gevallen komt het geld misschien niet onmiddellijk - wees niet gealarmeerd, het is oké, dergelijke vertragingen zijn heel normaal.

Stap 3

Veel banken hebben al enige tijd geleden een handig internetbankiersysteem geïntroduceerd. In dit geval wordt uw persoonlijke rekening rechtstreeks geregistreerd op de website van uw bank, waarvan u de kaarthouder bent. Om een telefoonverbinding met een plastic kaart te betalen, gaat u naar uw rekening op de website van de bank door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, evenals alle benodigde bevestigingscodes. Selecteer een telefoondienst uit de lijst met beschikbare diensten in de internetbankierenrekening. Vul in het geopende formulier de vereiste velden in: uw telefoonnummer, de naam van de mobiele operator, het bedrag dat aan de telefoon moet worden betaald. Klik op "OK" en wacht op de betalingsbevestiging. Om het proces te versnellen, kunt u het sjabloonsysteem gebruiken: sla uw eerste betaling op als een sjabloon - en verander in de toekomst, wanneer u een betaling doet, alleen het bedrag ervan, alle andere gegevens worden automatisch door het systeem onthouden.

Stap 4

Het belangrijkste voordeel van het betalen voor telefoondiensten met een kaart via internet is de snelheid en de mogelijkheid om op elk moment van de dag te betalen.

Aanbevolen: