Een Telefoon Betalen Met Een Sberbank-kaart

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Betalen Met Een Sberbank-kaart
Een Telefoon Betalen Met Een Sberbank-kaart

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Sberbank-kaart

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Sberbank-kaart
Video: SberPay: как подключить, как пользоваться? Платёжная система от Сбербанка. Оплата телефоном. 2024, April
Anonim

Met een Sberbank-bankkaart kunt u er niet alleen inkomend geld van opnemen, maar ook rechtstreeks betalen via overschrijving voor mobiele diensten. Deze operatie wordt rechtstreeks via de geldautomaat uitgevoerd.

Een telefoon betalen met een Sberbank-kaart
Een telefoon betalen met een Sberbank-kaart

instructies:

Stap 1

Wellicht bent u eraan gewend dat u via geldautomaten van andere banken geld kunt opnemen van een Sberbank-kaart, en vaak zelfs zonder commissie. Geldautomaten van externe banken zijn echter niet geschikt voor niet-contante betalingen vanaf dezelfde mobiele servicekaart. Als u dit probeert, zal een van hen een foutmelding geven. Daarom zul je een geldautomaat moeten vinden in de stad die bij Sberbank hoort. Ze zijn verkrijgbaar bij sommige metrostations, in grote supermarkten en in elk filiaal van deze bank.

Stap 2

Steek de kaart in de geldautomaat. Nadat u zeker weet dat niemand u volgt, voert u uw pincode in. Controleer indien nodig het saldo van de kaart op de gebruikelijke manier om er zeker van te zijn dat er voldoende saldo is om uw telefoonrekening op te waarderen met het bedrag van uw keuze.

Stap 3

Na controle van het saldo kan de geldautomaat de kaart automatisch aan u teruggeven, of een menu weergeven dat aanbiedt om de kaart terug te geven of door te gaan met de service. In het eerste geval steekt u de kaart terug in de geldautomaat en in het tweede geval selecteert u het tweede item in het menu. Als de geldautomaat nogmaals om de pincode vraagt, voert u deze opnieuw in.

Stap 4

Selecteer in het ATM-menu een item genaamd "Betalingen", "Betaling voor diensten" of iets dergelijks. Er verschijnt een nieuw menu waarin u het item "Mobiele operators" selecteert. Selecteer in het volgende menu de naam van je mobiele provider. Geef de gewenste regio op.

Stap 5

Voer uw telefoonnummer in in het formaat dat op het scherm wordt weergegeven en selecteer vervolgens "Doorgaan". Voer vervolgens het bedrag in roebels in waarmee u uw telefoonrekening wilt aanvullen en klik nogmaals op "Doorgaan". Er volgt een vrij lange pauze, waarna u gevraagd wordt om de ingevoerde gegevens te controleren. Zorg ervoor dat ze correct zijn en klik nogmaals op "Doorgaan", anders annuleer je de bewerking en probeer je het opnieuw.

Stap 6

Er zal nog een pauze zijn, waarna de geldautomaat de succesvolle voltooiing van de operatie zal melden en een ontvangstbewijs zal afdrukken. In zeldzame gevallen kan in plaats daarvan een foutmelding volgen. Deze situatie wordt meestal veroorzaakt door preventief onderhoud, dus het is beter om een paar uur te wachten voordat u de operatie herhaalt.

Stap 7

Ongeacht het succes van de operatie, zal de geldautomaat in de volgende fase opnieuw een menu tonen met de items "Retourkaart" en "Doorgaan". Kies de eerste, pak dan de kaart en controleer. Bewaar uw kwitantie totdat u zeker weet dat uw telefoonrekening daadwerkelijk is gefinancierd. En als dit niet gebeurt, bel dan de Sberbank-ondersteuningsdienst op 8 800 555 55 50 en informeer de operator over wat er is gebeurd.

Aanbevolen: