Een Telefoon Betalen Met Een Bankkaart?

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Betalen Met Een Bankkaart?
Een Telefoon Betalen Met Een Bankkaart?

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Bankkaart?

Video: Een Telefoon Betalen Met Een Bankkaart?
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Steeds meer terminals verschijnen op openbare plaatsen om met contant geld te betalen voor mobiele diensten. Maar wat als u deze operatie met een bankkaart moet uitvoeren? U kunt dit probleem oplossen door zowel een bankpas als een creditcard te gebruiken.

Hoe betaal je voor een telefoon met een bankkaart?
Hoe betaal je voor een telefoon met een bankkaart?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - kaart;
  • - eindstation;
  • - elektronische portemonnees.

instructies:

Stap 1

Betalen voor mobiele telefoongesprekken met een pinpas en terminal. Als u bij uw bedrijf salaris ontvangt op een NCC-kaart of een andere, dan kunt u geld op de telefoon zetten zonder een enkel percentage te veel te betalen. Steek dus de kaart in de terminal, voer het wachtwoord in en selecteer het item "expertbetalingen". Klik op "cellulair", voer het telefoonnummer in zonder de acht, druk op "enter".

Stap 2

Controleer of de getoonde initialen overeenkomen met die van jou. Ze moeten dezelfde zijn als die in het contract zijn opgenomen bij het kopen van een simkaart. Als alles correct is, voert u het betalingsbedrag in en drukt u nogmaals op "invoeren". Neem uw cheque en controleer uw telefoonsaldo. In de regel vinden transacties binnen enkele minuten plaats. Bewaar uw kassabon altijd bij u.

Stap 3

Betalingen doen via Internet Bankieren. Als u een Visa- of MasterCard-creditcard in handen heeft, kunt u deze operatie uitvoeren zonder uw huis te verlaten. Ga naar de website van de bank en voer de login en het wachtwoord van uw persoonlijke rekening in. Zoek de functie "betalingen" en het item "mobiele communicatie" op de site.

Stap 4

Voer uw mobiele telefoonnummer, de naam van de operator en het betalingsbedrag in. Klik volgende. Controleer de juistheid van de ingevoerde gegevens. Als alles klopt, klik je op "betalen" en binnen enkele minuten staat het geld op de rekening. Controleer uw saldo. Nogmaals, in dit geval wordt de commissie niet van de kaart afgeschreven.

Stap 5

Gebruik elektronische overschrijvingen naar uw telefoonnummer. U kunt ook geld van de kaart overboeken naar elk betalingssysteem, bijvoorbeeld Yandex-Money, WebMoney of RBC Money. En van hen, in dezelfde volgorde, betalen voor de diensten van een mobiele operator. Informeer vooraf bij de bankmedewerkers over de mogelijke commissie bij het overboeken van geld van de kaart naar de portemonnee van het betalingssysteem.

Aanbevolen: