Een Lening Betalen Via De Terminal: Hoe Voer Je Een Operatie Uit?

Inhoudsopgave:

Een Lening Betalen Via De Terminal: Hoe Voer Je Een Operatie Uit?
Een Lening Betalen Via De Terminal: Hoe Voer Je Een Operatie Uit?

Video: Een Lening Betalen Via De Terminal: Hoe Voer Je Een Operatie Uit?

Video: Een Lening Betalen Via De Terminal: Hoe Voer Je Een Operatie Uit?
Video: Excel 2016 - PMT Function - How to Calculate Monthly Payments - Payment Formula - Formulas Functions 2024, April
Anonim

Een aanzienlijk aantal banken biedt hun klanten de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Een van de mogelijkheden om geld op een kredietrekening te storten is een betaalautomaat.

Een lening betalen via de terminal
Een lening betalen via de terminal

instructies:

Stap 1

Ontdek via welke terminals uw bank betalingen kan accepteren. Ga hiervoor naar de website van uw financiële instelling en bekijk de betalingsinformatie voor klanten. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van de bank. Geef het bedrag aan commissie op dat door de terminal in rekening wordt gebracht, aangezien dit in sommige gevallen kan oplopen tot 10% van de betaling, wat niet winstgevend is. Sommige terminals hebben daarentegen een speciale afspraak met de bank over renteloos betalen voor klanten.

Stap 2

Stort vooraf geld via de betaalautomaat, minimaal twee werkdagen voor de betaaldatum. De exacte termijn voor het bijschrijven van geld op de rekening hangt af van het type terminal en de werkwijze van uw bank, maar u kunt het beste enige tijd op voorraad hebben.

Stap 3

Nadat u een betaalautomaat hebt gekozen, gaat u naar de plaats waar deze zich bevindt. U moet voldoende contant geld bij u hebben om de lening en commissie te betalen. Het is raadzaam dat verandering niet nodig is. Neem ook de leenovereenkomst mee of noteer eenvoudig het rekening- en overeenkomstnummer op een apart blad.

Stap 4

Selecteer tijdens de betaling het gewenste item in het terminalmenu, voer het bedrag in dat u wilt storten, evenals het nummer van de leenovereenkomst of de rekening zelf, afhankelijk van de vereisten van het systeem. Plaats rekeningen in de rekeningacceptor. Het is wenselijk dat ze niet gerimpeld of gescheurd zijn. Verstuur daarna de betaling door op de knop over betalen te klikken. Ontvang een ontvangstbewijs en verander indien nodig.

Stap 5

Bewaar uw kassabon totdat de betaling is ontvangen. Bel na een of twee dagen de bank en vraag of uw betaling is aangekomen zoals bedoeld. Zo niet, neem dan contact op met het bedrijf dat eigenaar is van de terminal waarmee u geld heeft gestort. Het document dat uw betaling bevestigt, is de cheque die u op de terminal ontvangt.

Aanbevolen: