Uw Tablet Als Monitor Gebruiken

Inhoudsopgave:

Uw Tablet Als Monitor Gebruiken
Uw Tablet Als Monitor Gebruiken

Video: Uw Tablet Als Monitor Gebruiken

Video: Uw Tablet Als Monitor Gebruiken
Video: Use your Tablet as a Monitor | Tech & Things 2024, Mei
Anonim

Computertechnologie heeft veel functies en de aanwezigheid van standaarden maakt synchronisatie van verschillende apparaten mogelijk. Als bijvoorbeeld een laptopscherm of computermonitor crasht, kan een tablet-pc de monitor vervangen.

Uw tablet als monitor gebruiken
Uw tablet als monitor gebruiken

instructies:

Stap 1

Download de app. Er zijn veel opties, maar de belangrijkste zijn: de Air Display-applicatie (sluit de tablet aan op een iPad of Mac), en dankzij dit programma zal de tablet met een laptop als een volwaardige monitor werken). Voor deze toepassing moet u ongeveer 300-350 roebel betalen; de iDisplay-applicatie kost iets minder - ongeveer 170 roebel en helpt u de tablet als draagbare monitor te gebruiken; door twee applicaties tegelijk te downloaden - Xdisplay en Splashtop, kun je de tablet vrij eenvoudig configureren als een tweede monitor (of projector). Beide applicaties worden ook betaald en elk kost dezelfde 300-350 roebel.

Stap 2

Controleer de verbinding van zowel uw pc als uw tablet met een van de Wi-Fi-netwerken. Selecteer degene die je nodig hebt uit de lijst en maak verbinding. Kies een applicatie voor uw tabletcomputer, download degene die u leuk vindt.

Stap 3

Download de client naar uw pc. Zodra de applicatie volledig is geladen, start u deze. Onthoud dat u er bij het uitvoeren van deze stappen voor moet zorgen dat de firewall dit niet verbiedt.

Stap 4

Start de app op uw tablet, zoek deze op in de lijst en selecteer de pc-naam.

Stap 5

Gebruik de schaalhulpmiddelen om de resolutiekwaliteit op uw tablet vast te stellen. Koppel het vervolgens los en sluit het weer aan om de wijzigingen mogelijk te maken.

Stap 6

Mogelijk moet u de tablet opnieuw opstarten om het proces van het aansluiten van de tablet als extra monitor te voltooien. Informatie hierover verschijnt op het display. Als alle bovenstaande stappen zijn voltooid, is het touchscreen klaar om als monitor te gebruiken.

Aanbevolen: