Uw Tablet Als Navigator Gebruiken

Inhoudsopgave:

Uw Tablet Als Navigator Gebruiken
Uw Tablet Als Navigator Gebruiken

Video: Uw Tablet Als Navigator Gebruiken

Video: Uw Tablet Als Navigator Gebruiken
Video: Use fire tablet for navigation. More info in description. (Outdated) 2024, Mei
Anonim

Moderne tablets zijn uitgerust met veel functies, waaronder navigatie. Mobiele gadgets bevatten ook toegang tot geolocatie. Met zo'n apparaat is het onmogelijk om te verdwalen. Het is alleen belangrijk om te weten hoe u de tablet op de juiste manier gebruikt voor deze functie en hoe u deze instelt.

Uw tablet als navigator gebruiken
Uw tablet als navigator gebruiken

instructies:

Stap 1

Installeer het programma dat je leuk vindt dat geschikt is voor de bestaande versie van het Android-systeem. Dit kan via de AppStore, Google Play of Play market. Lees reviews over de programma's en maak een keuze. Er zijn gratis en betaalde apps. Een daarvan - 2GIS - kan een navigator met een hoofdletter worden genoemd. Deze applicatie is gratis en absoluut Russisch. Kaarten en informatie over organisaties, haltes van het openbaar vervoer, adressen en telefoons worden uitgebreid weergegeven. Eenvoudig genoeg om te gebruiken. Het enige nadeel is dat het, in tegenstelling tot een GPS-navigator, niet alle functies heeft. Een van de meer populaire betaalde apps is Navitel. Het bedrijf biedt een gratis proefperiode van 30 dagen. Fabrikanten zorgen ervoor dat informatie over files snel arriveert, het zoekalgoritme eenvoudig is te configureren en het systeem voor snelheidsregeling goed werkt. Er is een mogelijkheid tot stembegeleiding en je kunt gratis sms'en met de locatie. Het enige nadeel is dat de batterij snel leegloopt.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit, zorg ervoor dat de kaarten die in de navigator worden gebruikt nauwkeurig zijn en dat de route optimaal wordt berekend, rekening wordt gehouden met de verkeerssituatie en de snelheid van werken. Bekijk de soepelheid en bruikbaarheid van de interface.

Stap 3

Als u een reis plant, download dan kaarten van het vereiste gebied om geen geld uit te geven aan verbinding met internet tijdens het roamen.

Stap 4

Werk de in het geheugen geladen kaarten regelmatig bij, aangezien verouderde gegevens een obstakel kunnen worden voor een comfortabele reis.

Aanbevolen: