Hoe De IPhone Als Modem Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Als Modem Te Gebruiken
Hoe De IPhone Als Modem Te Gebruiken

Video: Hoe De IPhone Als Modem Te Gebruiken

Video: Hoe De IPhone Als Modem Te Gebruiken
Video: iPhone: deel internetverbinding met uw pc via een USB-kabel 2024, Maart
Anonim

Apple iPhone 3G, 3GS en 4 zijn te gebruiken als modem voor een computer of laptop. Hiervoor moet je enkele instellingen maken in het iOS-besturingssysteem van je iPhone.

Hoe de iPhone als modem te gebruiken
Hoe de iPhone als modem te gebruiken

instructies:

Stap 1

Apple iTunes moet op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt het iTunes-programma gratis downloaden op de officiële Apple-website. Volg hiervoor de link: https://www.apple.com/ru/itunes/download/. Klik op de iTunes-downloadpagina op de blauwe knop Downloaden, waarna het downloaden van de programmadistributiekit begint. Nadat het programma naar uw computer is gedownload, installeert u het zoals elke andere software en accepteert u de voorwaarden van de licentieovereenkomst

Stap 2

Verder moet u, volgens de regels van uw mobiele provider, de APN registreren in de netwerkinstellingen. Alle instellingen staan in de app Instellingen op het startscherm van de iPhone. Ga naar instellingen, selecteer "Netwerk", subitem "Gegevensoverdracht".

Stap 3

Voer in de internetinstellingen in de kolom APN, die verantwoordelijk is voor het toegangspunt, de volgende waarden in:

- voor Megafon - internet;

- voor MTS - mts;

- voor Beeline - internet.beeline.ru.

Het is niet nodig om een paar gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Stap 4

Nadat u de APN hebt ingevoerd, keert u terug naar het hogere niveau en gebruikt u uw vinger om naar de "aan" -positie te schakelen. gegevensoverdracht in modemmodus. Er verschijnt onmiddellijk een pop-upvenster waarin de iPhone je een manier biedt om verkeer tussen de computer en de telefoon over te zetten: "Bluetooth" of "USB only". Kies de tweede en sluit je telefoon aan op de computer met de originele USB-kabel uit de set.

Stap 5

Zodra de Apple iPhone is aangesloten op de computer, verschijnt er een blauwe balk boven in het telefoonscherm om aan te geven dat de internetverbinding actief is en dat er verkeer naar de computer wordt verzonden. Deze balk geeft ook de bedrijfstijd van de modem weer. Het wordt aanbevolen om tariefplannen met onbeperkt internet te gebruiken voor de simkaarten van uw mobiele operator.

Aanbevolen: