Je Telefoon Als Microfoon Gebruiken

Inhoudsopgave:

Je Telefoon Als Microfoon Gebruiken
Je Telefoon Als Microfoon Gebruiken

Video: Je Telefoon Als Microfoon Gebruiken

Video: Je Telefoon Als Microfoon Gebruiken
Video: TELEFOON als MIC instellen! Hoe doe je dat? | Tutorial 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn verschillende programma's voor communicatie via internet heel gewoon met de mogelijkheid om de gesprekspartner te horen en te zien. Om zo'n programma goed te laten werken, zijn een webcam en microfoon nodig om de video- en audiocommunicatie in twee richtingen te laten verlopen. De gemakkelijkste manier is natuurlijk om een gewone webcam te kopen of de ingebouwde microfoon in je laptop te gebruiken, maar als je die niet bij de hand hebt, is er een manier om dit probleem op te lossen.

Je telefoon als microfoon gebruiken
Je telefoon als microfoon gebruiken

instructies:

Stap 1

Gebruik je mobiele telefoon of smartphone als microfoon. Om dit te doen, moet u een bepaald programma downloaden, het op uw telefoon en computer installeren en ze vervolgens synchroniseren. Dit is zodat de computer kan herkennen dat hij de camera en microfoon van de telefoon moet gebruiken.

Stap 2

Windows Mobile-telefoons hebben verschillende opties voor deze verbinding. Gebruik bijvoorbeeld het programma Webcamera Plus. Wees echter voorzichtig: veel applicaties gebruiken de microfoon van de telefoon niet, dus ze zullen volledig nutteloos voor je zijn.

Stap 3

Houd er rekening mee dat om het programma correct te laten werken en te synchroniseren, u ook een van de volgende verbindingen tot stand moet brengen: Wi-Fi, USB, Bluetooth of GPRS / 3G. Kies een van de bovenstaande opties die zowel door je telefoon als door je computer wordt ondersteund. Na het synchroniseren wordt je telefoon gebruikt als microfoon en camera, dus vergeet zelfs het gebruik van een headset.

Stap 4

Samsung-telefoons, zoals Nokia, kunnen ook als microfoon worden gebruikt wanneer u op een computer praat. Houd er rekening mee dat er geen gespecialiseerde programma's zijn voor specifieke telefoonmodellen, ze zijn bijna allemaal geschikt voor elk apparaat. Probeer een soortgelijk programma te downloaden, maar dan meer open source. Dit is Warelex Mobiola Microphone v1.00. Met dit softwareproduct kunt u uw telefoon gebruiken als microfoon voor uw computer. Het werkt geweldig met Yahoo, Skype, IM en soortgelijke clients. Download de applicatie via bronnen van derden of rechtstreeks van de website van de fabrikant (https://warelex.com). Gebruik een Bluetooth-verbinding om uw telefoon op een computer aan te sluiten, de applicatie ondersteunt geen andere opties.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het soms veel gemakkelijker is om een headset als microfoon te gebruiken dan om tijd te besteden aan het installeren van software en synchroniseren.

Aanbevolen: