Hoe Een Mts-kaart Te Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mts-kaart Te Deblokkeren?
Hoe Een Mts-kaart Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Mts-kaart Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Mts-kaart Te Deblokkeren?
Video: How to Unlock SIM PUK Code - Find Your PUK Unblock 2024, Mei
Anonim

Het blokkeren van het telefoonnummer van de MTS-operator is meestal te wijten aan zijn lange inactiviteit. Om de simkaart weer actief te laten worden, moet de eigenaar contact opnemen met het kantoor van de mobiele operator.

Een MTS-kaart deblokkeren
Een MTS-kaart deblokkeren

instructies:

Stap 1

Ik wil meteen opmerken dat als je wilt voorkomen dat je simkaart wordt geblokkeerd, probeer het nummer zo vaak mogelijk te gebruiken. Langdurige inactiviteit van de kaart kan verschillende oorzaken hebben: het nummer is niet meer relevant, de simkaart is verloren. Om op de een of andere manier niet op een blokkade te stuiten, moet u minimaal eens per half jaar uitgaande gesprekken voeren. Als de simkaart langer dan zes maanden inactief is, wordt deze geblokkeerd.

Stap 2

Deblokkering van een op uw naam uitgegeven MTS-kaart. Als uw nummer nog steeds geblokkeerd was, moet u contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de MTS-operator om het opnieuw te activeren. Het heeft geen zin om de ondersteuningsdienst te bellen - de procedure voor het ontgrendelen van een simkaart is alleen mogelijk in aanwezigheid van de eigenaar. Wanneer u contact opneemt met het kantoor van de operator, moet u de specialist op de hoogte stellen van het geblokkeerde nummer en een identiteitsbewijs aantonen. Als de simkaart op uw naam is uitgegeven, wordt het nummer onmiddellijk geactiveerd.

Stap 3

Deblokkeren van een MTS-kaart die aan een andere persoon is uitgegeven. Vaak gebruiken abonnees van mobiele operators nummers die zijn toegewezen aan hun ouders, vrienden, kennissen. Een persoonlijk bezoek aan het kantoor van een mobiele operator levert niets op. Het opnieuw activeren van het nummer zal enkel mogelijk zijn wanneer de persoon voor wie het contract werd opgesteld contact opneemt met het kantoor. Bij de aanvraag moet hij ook zijn paspoort laten zien.

Als u niet in de gelegenheid bent om de echte eigenaar van het telefoonnummer naar kantoor te brengen, blijft het ontgrendelen van de simkaart in dit geval onmogelijk. Na verloop van tijd wordt het nummer opnieuw te koop aangeboden.

Aanbevolen: