Het Tariefplan Van Mts . Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Tariefplan Van Mts . Wijzigen
Het Tariefplan Van Mts . Wijzigen

Video: Het Tariefplan Van Mts . Wijzigen

Video: Het Tariefplan Van Mts . Wijzigen
Video: Jubileum bij Kortier Mechanisatie 2024, Mei
Anonim

Mobiele bedrijven krijgen voortdurend nieuwe tariefplannen. Om te controleren of u verbinding moet maken met een ander MTS-tarief, moet u naar de officiële website van de operator gaan en het gedeelte "Uw beste tarief" selecteren.

Het tariefplan van mts. wijzigen
Het tariefplan van mts. wijzigen

Noodzakelijk

Telefoon verbonden met MTS

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de details van uw huidige data-abonnement weten. Om dit te doen, moet u naar de "Internet-assistent" gaan, het commando * 111 * 59 # kiezen vanaf uw mobiele telefoon, een sms-bericht verzenden met de code 6 tot 111 of 1114 bellen.

Stap 2

Dan kunt u gebruik maken van de balie op de website van MTS. Als u in speciale vensters het bedrag van uw huidige telefoonkosten per maand invoert, het aantal en de duur van de oproepen gedurende de dag en het dagelijkse aantal SMS- en MMS-berichten, en ook aangeeft waar u gewoonlijk belt (naar telefoons in het MTS-netwerk of naar andere telefoons) en hoe vaak u vanaf uw telefoon online gaat, kiest het systeem het gunstigste tarief voor u.

Stap 3

Indien de klant desondanks beslist om zijn eigen abonnement te wijzigen via het "Mobiele Portaal", via de "Internet Assistent" of door een sms te sturen met de tariefcode naar het nummer 111.

Aanbevolen: