Hoe Het Tariefplan Van MTS . Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tariefplan Van MTS . Wijzigen
Hoe Het Tariefplan Van MTS . Wijzigen

Video: Hoe Het Tariefplan Van MTS . Wijzigen

Video: Hoe Het Tariefplan Van MTS . Wijzigen
Video: HD Video Converter Factory (2) 2024, Mei
Anonim

MTS biedt haar abonnees voortdurend nieuwe, vaak voordeligere tariefplannen aan. En als het huidige tarief niet meer bij u past, kunt u het altijd wijzigen naar een meer geschikt tarief via een van de hieronder beschreven methoden.

Hoe het tariefplan van MTS. wijzigen
Hoe het tariefplan van MTS. wijzigen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met MTS-simkaart;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Elke abonnee van het bedrijf kan het gratis mobiele portaal "MTS Service" gebruiken. Om toegang te krijgen, belt u * 111 # op uw telefoon. Het hoofdmenu van "MTS Service" verschijnt op het telefoonscherm. Naast elk item staat een nummer. Druk op "Beantwoorden", kies het nummer van het item "Tarieven" en druk op de belknop. Er verschijnt een nieuw menu waarin u informatie over uw tarief kunt vinden of kennis kunt maken met de volledige lijst met aanbiedingen van het bedrijf. Om naar de keuze van een tariefplan te gaan, drukt u op "Antwoord" en kiest u "2". Selecteer vervolgens uit de lijst die wordt geopend het tarief waarin u geïnteresseerd bent en stuur een verzoek met het nummer ervan. Daarna wordt u naar het menu van het tariefplan geleid, waar u verbinding kunt maken door een verzoek te sturen met het itemnummer "Tarief wijzigen".

Stap 2

De beschrijving van elk tariefplan op de officiële MTS-website bevat de USSD-verzoekcode. Om uw huidige tarief te wijzigen in het gekozen tarief, verzendt u deze code vanaf uw telefoon.

Stap 3

U kunt uw tarief ook beheren met de service "Internet Assistant", die u op de MTS-website vindt in het gedeelte "Help en service". Uw nummer dient als login om toegang te krijgen tot de dienst, en u dient zelf het wachtwoord in te stellen. Stuur hiervoor een sms met de tekst "25 [spatie] ****" naar nummer 111, waar u in plaats van sterretjes het geselecteerde wachtwoord moet opgeven. Na autorisatie in de "Internet Assistant" verschijnt het hoofdmenu, waarin zich een sectie "Tariefplannen" bevindt. Door het in te voeren, kunt u uw huidige tarief wijzigen.

Stap 4

Als u problemen ondervindt bij het wijzigen van het tariefplan, kunt u altijd hulp vragen aan de medewerkers van het bedrijf in de bedrijfswinkel of het MTS-contactcentrum.

Aanbevolen: