Hoe Het Megaline-tariefplan Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Megaline-tariefplan Wijzigen?
Hoe Het Megaline-tariefplan Wijzigen?

Video: Hoe Het Megaline-tariefplan Wijzigen?

Video: Hoe Het Megaline-tariefplan Wijzigen?
Video: 24 Oktober 2021_Hoe Luister ons? 2024, Mei
Anonim

De Megaline-aanbieder wint de laatste tijd steeds meer aan populariteit in Rusland en Kazachstan, in verband waarmee voortdurend nieuwe tarieven verschijnen, waar u onder bepaalde omstandigheden op kunt overstappen.

Hoe het Megaline-tariefplan wijzigen?
Hoe het Megaline-tariefplan wijzigen?

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Vind de gegevens om uw persoonlijke account in te voeren op de officiële website van "Megaline" https://cabinet.megaline.kz/ (geef op de hoofdpagina uw locatie aan) die u tijdens de registratie zijn verstrekt (meestal beschreven in het contract, als u later niet gewijzigd bent), voer de informatie in de vorm van een login en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden van de pagina in en lees in de instellingen de lijst met tariefplannen die voor u beschikbaar zijn.

Stap 2

Houd er rekening mee dat sommige ervan beschikbaar kunnen zijn in het kader van een bepaalde promotie, bij aansluiting, enzovoort. Sommige tariefplannen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig, zie ook de voetnoten. Voor sommige abonnees is het misschien niet mogelijk om het tarief te wijzigen.

Stap 3

U kunt de relevante informatie ook krijgen van de technische ondersteuningsdienst, maar het zal sneller zijn via internet. Ontdek welk tariefplan voor dienstverlening het beste bij u past en vind de functie van het wijzigen van het tariefplan in het menu van uw persoonlijke account.

Stap 4

Vergelijk het met het huidige en als u besluit om het te wijzigen, klikt u op de link "Tariefplan wijzigen". Geef daarna aan welke u in de toekomst wilt gebruiken. Bevestig de wijzigingen. De servicevoorwaarden veranderen op de eerste dag van de volgende maand.

Stap 5

Als je bepaalde instellingen met betrekking tot de service van Megaline moet maken, gebruik dan ook het menu van je persoonlijke account op hun officiële website. Het is heel begrijpelijk en toegankelijk gemaakt, zelfs voor gewone computergebruikers, en als je plotseling een conflict hebt, bel dan het telefoonnummer voor technische ondersteuning, ook gespecificeerd in het contract of op de hoofdpagina van de officiële website. Vergeet ook niet de sitezoekfunctie in de rechter benedenhoek.

Aanbevolen: