Hoe De Megafoon Van Het Tariefplan Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafoon Van Het Tariefplan Te Wijzigen
Hoe De Megafoon Van Het Tariefplan Te Wijzigen

Video: Hoe De Megafoon Van Het Tariefplan Te Wijzigen

Video: Hoe De Megafoon Van Het Tariefplan Te Wijzigen
Video: Ankh Shield - Fastest way to get in Terraria 1.4! Ankh Charm and Ankh Shield - Ultimate Guide! 2024, April
Anonim

Verschillende tariefplannen die door de telecomoperator Megafon worden aangeboden, zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de abonnee. De lijst met tariefplannen van het bedrijf bevat tarieven die snelle internettoegang, lage gesprekskosten in heel Rusland, onbeperkt bellen naar uw favoriete nummer en vergelijkbare opties bieden. Om de geldelijke kosten van communicatie te verminderen, moeten we het tarief van onze simkaart wijzigen in een voor ons voordeliger tarief.

Hoe de megafoon van het tariefplan te wijzigen
Hoe de megafoon van het tariefplan te wijzigen

instructies:

Stap 1

Om het tariefplan op Megafon te wijzigen, moet u eerst het gewenste tarief bepalen en de beschrijving ervan vinden op de officiële website - www.megafon.ru. In het bovenste menu van de site moet u uw regio selecteren. Nadat de regio is geselecteerd, wordt de pagina opnieuw geladen en moet u in het hoofdmenu het gedeelte "Tarieven" selecteren

Stap 2

De tarieven zijn ingedeeld en onderverdeeld in groepen. Selecteer de gewenste groep (bijvoorbeeld "Om te communiceren met abonnees van eventuele operators") en vervolgens het tarief waarin u geïnteresseerd bent. Indien de overgang naar dit tarief mogelijk en niet gesloten is, ziet u in de korte informatie over het tarief op de laatste regels van de beschrijving het opschrift "USSD-opdracht om het tariefplan te wijzigen". De code hiernaast is de code om over te stappen naar het door jou gekozen tarief.

Stap 3

Om nu over te schakelen naar het gewenste tariefplan, toetst u de code in op uw gsm, drukt u op de belknop en volgt u de verdere instructies. Mogelijk ontvangt u een antwoord-sms waarin u wordt gevraagd de code opnieuw in te toetsen of berichten te sturen om de overgang naar een nieuw tarief te bevestigen.

Aanbevolen: