Waar Kun Je Je Oude Telefoon Laten Vallen

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Je Oude Telefoon Laten Vallen
Waar Kun Je Je Oude Telefoon Laten Vallen

Video: Waar Kun Je Je Oude Telefoon Laten Vallen

Video: Waar Kun Je Je Oude Telefoon Laten Vallen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De telefoon in het leven van een moderne persoon is een integraal attribuut geworden. Fabrikanten brengen verbeterde telefoonmodellen uit omdat de vraag ernaar voortdurend toeneemt. Consumenten die nieuwe mobiele telefoons kopen, vragen zich soms af waar ze de oude moeten inleveren?

Waar kun je je oude telefoon laten vallen
Waar kun je je oude telefoon laten vallen

instructies:

Stap 1

Een oude, maar niet defecte telefoon, probeer te verkopen. Dit kan via internet. Plaats een advertentie voor de verkoop op een forum of gespecialiseerde site. De kansen om een oude telefoon te verkopen zullen toenemen als u eerst voor het uiterlijk zorgt en in ieder geval het verwijderbare paneel vervangt. Natuurlijk hebben het telefoonmodel en de prijs die je ervoor vraagt ook invloed op het verkoopvermogen van de telefoon. Er zullen altijd mensen zijn die een gebruikte telefoon in goede staat en tegen een redelijke prijs willen kopen.

Stap 2

Breng uw telefoon terug naar een punt dat gespecialiseerd is in het inzamelen en inwisselen van gebruikte telefoons. Er zijn organisaties die campagnes houden om oude toestellen in te nemen en deze tegen een kleine meerprijs om te ruilen voor nieuwe. Vaak bieden winkels voor huishoudelijke apparaten aan om verouderde telefoonmodellen in te ruilen voor nieuwe. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit van nieuwe apparaten zeer twijfelachtig kan zijn.

Stap 3

Breng een gebruikte telefoon terug naar een recyclingcentrum als deze in slechte staat verkeert of zo oud is dat deze niet meer kan worden verkocht (omgeruild). Zij zorgen voor de verwijdering van het onbruikbare apparaat zonder schade aan mens en milieu. Zoals je weet, is de inhoud van telefoonbatterijen erg gevaarlijk: ze bevatten giftige stoffen zoals lithium en nikkelhydride. Printplaten en microschakelingen van telefoons zijn ook niet ongevaarlijk vanwege het gehalte aan lood en arseen. Het zou onverstandig zijn om je oude mobiele telefoon in de prullenbak te gooien.

Stap 4

Presenteer je vervelende telefoontoestel aan de persoon die het nodig heeft. Sommige liefdadigheidsstichtingen organiseren inzamelingen van gebruikte telefoons voor de armen. Geef je mobiele telefoon aan zulke mensen - doe een goede daad. Het probleem van het oude onnodige apparaat zal worden opgelost.

Aanbevolen: