Games Laten Vallen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Games Laten Vallen Op Samsung
Games Laten Vallen Op Samsung

Video: Games Laten Vallen Op Samsung

Video: Games Laten Vallen Op Samsung
Video: Dropping collateralls to finish games on a Samsung S8 2024, Mei
Anonim

Als u vanaf een computer nieuw speelgoed op uw mobiele telefoon wilt installeren, maar niet weet hoe u dit moet doen, laat u dan niet ontmoedigen. In feite is het overzetten en installeren van games op een Samsung vrij eenvoudig.

Games laten vallen op Samsung
Games laten vallen op Samsung

Noodzakelijk

Computer, spelletjes voor de telefoon, datakabel, mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om games naar de telefoon over te zetten, moet de mobiele telefoon worden gesynchroniseerd met de pc. Synchronisatie gebeurt in de meeste gevallen via een datakabel - USB-kabel, die standaard bij een mobiele telefoon wordt geleverd. Als je geen vergelijkbaar snoer hebt, maar je telefoon ondersteunt een vergelijkbare synchronisatiemethode, dan kun je een datakabel kopen bij elke winkel met accessoires voor mobiele telefoons. Een schijf is ook inbegrepen in de leveringsset van het mobiele apparaat. Het is deze schijf die je nodig hebt voor verder werk.

Stap 2

U moet software van de schijf installeren waarmee het besturingssysteem de aangesloten telefoon op de computer kan herkennen. Om de software te installeren, hoeft u alleen maar de schijf in het station te plaatsen en het programma standaard te installeren. Nadat u de vereiste toepassing op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u deze opnieuw opstarten. Gebruik hiervoor de startinterface (linkerknop op de taakbalk). In het startmenu moet u de opdracht "Herstarten" uitvoeren. Zodra de computer weer werkt, moet u uw mobiele telefoon erop aansluiten.

Stap 3

Wanneer u uw mobiele telefoon op uw pc aansluit, steekt u het ene uiteinde van de kabel (uitgerust met een USB-stekker) in een beschikbare USB-poort op uw computer. Vervolgens moet u het andere uiteinde van de draad in de daarvoor bestemde telefoonconnector steken. Zodra u de telefoon via de datakabel op de computer aansluit, geeft het OS-meldingssysteem een venster weer over het aansluiten van een nieuw apparaat. Nu moet u het programma uitvoeren dat u vanaf de schijf hebt geïnstalleerd voordat het systeem opnieuw wordt opgestart.

Stap 4

In een geopend programmavenster kunt u door de telefoonmappen navigeren. Je moet het gedeelte met games openen. Nadat je dit hebt gedaan, sleep je alle games die je op je telefoon wilt installeren naar de sectie. De installatie van games wordt uitgevoerd via de telefooninterface door de installatieprogramma's met de juiste opdracht te starten.

Aanbevolen: