Hoe Beltonen Op De IPhone Te Laten Vallen

Inhoudsopgave:

Hoe Beltonen Op De IPhone Te Laten Vallen
Hoe Beltonen Op De IPhone Te Laten Vallen

Video: Hoe Beltonen Op De IPhone Te Laten Vallen

Video: Hoe Beltonen Op De IPhone Te Laten Vallen
Video: How to Remove a Ringtone From an iPhone 2024, April
Anonim

In de meeste landen waar de iPhone officieel wordt verkocht, bevat de AppStore een speciale Ringtones-sectie waarmee je je favoriete ringtone van iTunes kunt selecteren en kopen. In Rusland wordt deze functie niet ondersteund, dus je moet op zoek naar andere oplossingen voor dit probleem.

Hoe beltonen op de iPhone te laten vallen
Hoe beltonen op de iPhone te laten vallen

Noodzakelijk

  • - mp3DirectCut;
  • - iRinger;
  • - i-FunBox;
  • - Audiko.net

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de instellingen voor uw iPhone-beltoon begrijpt: AAC-audiobestand niet langer dan 40 seconden, en selecteer de gewenste beltoon uit uw bibliotheek.

Stap 2

Download en installeer een tool om de grootte van een muziekstuk mp3DirectCut te beperken.

Stap 3

Maak een ringtone van de gewenste grootte en start iTunes.

Stap 4

Verplaats het gemaakte muziekstuk naar de bibliotheek door het bestand naar de linkerkant van het iTunes-toepassingsvenster te slepen en neer te zetten en roep het contextmenu van het gemaakte object op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 5

Geef de opdracht "Versie maken voor AAC-indeling" op en herhaal de procedure voor het oproepen van het contextmenu voor de gemaakte versie.

Stap 6

Selecteer de opdracht "Kopiëren" en maak een kopie van het geselecteerde bestand in een willekeurige bureaubladmap.

Stap 7

Druk op de functietoets alt="Afbeelding" en selecteer de opdracht "Mapopties" in het menu "Extra" in het bovenste deel van het toepassingsvenster.

Stap 8

Ga naar het tabblad "Weergave" van het dialoogvenster dat wordt geopend en schakel het selectievakje "Extensies van geregistreerde bestandstypen verbergen" uit.

Stap 9

Wijzig de extensie van het opgeslagen bestand in m4r en voeg het toe aan uw iTunes-bibliotheek. Met deze actie wordt de gemaakte beltoon weergegeven in het gedeelte Ringtones van uw mediabibliotheek.

Stap 10

Sluit de iPhone aan en geef de gewenste beltonen op in het apparaatvenster.

Stap 11

Gebruik de speciale iRinger-applicatie om het maken van uw eigen beltonen te vereenvoudigen en te automatiseren. De applicatie is gratis en wordt vrij verspreid.

Stap 12

Profiteer van de gratis online service Audiko.net, die dezelfde functies uitvoert en een enorme selectie beltonen biedt om te downloaden.

Stap 13

Gebruik de mogelijkheid om vooraf ingestelde beltonen te verwijderen en uw eigen melodieën in te stellen, waarbij u het iTunes-programma van de i-FunBox-toepassing omzeilt. De app is gratis en vereist geen jailbreak.

Aanbevolen: