Waar Oude Tv's Te Huren

Inhoudsopgave:

Waar Oude Tv's Te Huren
Waar Oude Tv's Te Huren

Video: Waar Oude Tv's Te Huren

Video: Waar Oude Tv's Te Huren
Video: TV Huren 2024, Mei
Anonim

De wetgeving van de Russische Federatie verbiedt het weggooien van gebruikte tv's en andere huishoudelijke apparaten op een stortplaats. Hoewel de meeste van onze medeburgers hun oude tv's nog steeds op vuilstortplaatsen achterlaten, zonder zich zorgen te maken over de gevolgen. Waar kan ik oude tv's huren?

Waar oude tv's te huren
Waar oude tv's te huren

instructies:

Stap 1

Ondanks het feit dat het verwijderen van huishoudelijke apparaten naar de stortplaats bij wet verboden is, is deze methode nog steeds de enige voor de meerderheid van de inwoners van Rusland. Maar mensen denken niet dat technologie niet vergaat, niet rot, dat ze schadelijk zijn voor het milieu. Maar er zijn andere opties, waar u uw oud strijkijzer, tv of iets dergelijks kunt vervoeren, en de opties zijn succesvoller en zelfs winstgevender.

Stap 2

Als je een nieuwe tv hebt gekocht ter vervanging van een oude die zijn doel nog niet heeft gediend, kun je hem natuurlijk meenemen naar je datsja, als je die hebt. Daar gaat je oude tv nog vele jaren mee. Als er geen datsja is, is het vaak genoeg om vrienden en kennissen uit te schreeuwen. Er zal vast wel iemand zijn die uw tv als een geschenk accepteert, zodat u niet hoeft te puzzelen waar u deze kunt doneren.

Stap 3

Recycle je televisie. Er zijn speciale ruimtes voor grofvuil, dat wordt overgedragen aan bedrijven die het recyclen. Er zijn ook bedrijven die verschillende apparatuur voor reserveonderdelen accepteren. Deze methode heeft een belangrijk nadeel - dergelijke bedrijven en afvallocaties zijn niet in elke stad te vinden, om nog maar te zwijgen van dorpen en steden.

Stap 4

Je kunt je tv, die je niet meer nodig hebt, omdat je er een vervanger voor hebt gekocht, in goede handen geven. De makkelijkste manier is om een advertentie in een krant of op internet te plaatsen onder het kopje 'Verkopen' of 'Geef het weg' of advertenties te zoeken om een oude tv te kopen. Zo kun je wat geld voor je tv bijkopen, maar soms moet je lang op zoek naar kopers.

Stap 5

Een andere optie is om uw tv te overhandigen als onderdeel van een promotie die van tijd tot tijd wordt gehouden door winkels voor huishoudelijke apparaten. Als je nog geen nieuwe tv hebt gekocht, maar van plan bent, breng dan je oude tv terug naar de winkel als onderdeel van de actie en je kunt korting krijgen op je volgende aankoop. Dergelijke acties worden gehouden in grote winkelketens zoals M-Video en Eldorado.

Aanbevolen: