Punten Activeren Op MTS

Inhoudsopgave:

Punten Activeren Op MTS
Punten Activeren Op MTS

Video: Punten Activeren Op MTS

Video: Punten Activeren Op MTS
Video: Expand2 - METİN2 YE AÇ KALINCA OLUR GİBİ // İLK GÜNDEN DÖNÜŞÜMLERE BAŞLADIK#Expand2#Metin2#Metin2Pvp 2024, April
Anonim

Het mobiele bedrijf MTS geeft zijn abonnees bonuspunten omdat mensen dit netwerk gebruiken. Deze beloningen stapelen zich geleidelijk op en na verloop van tijd wordt het mogelijk om ze in te wisselen voor beloningen.

Punten activeren op MTS
Punten activeren op MTS

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Om bonuspunten in te wisselen voor beloningen in het MTS-netwerk, gaat u naar de officiële website van het bedrijf. Selecteer uw regio in de vervolgkeuzelijst en volg de link "MTS-Bonus. Selecteer op de pagina die verschijnt de sectie "Hoe punten uitgeven.

Stap 2

Log in op uw persoonlijke account op de MTS-website door uw telefoonnummer en het wachtwoord toe te voegen dat in de vorm van een bericht in het voorgestelde veld is gekomen.

Stap 3

Open de beloningscatalogus met de volgende items: "Minuten, SMS, MMS", Internet, "Certificaten", MTS-opties, "Mobiele telefoons", Entertainment en "Tijdschriften. Ga naar een sectie die u interesseert en let op de daarin vervatte beloningen.

Stap 4

Afhankelijk van hoeveel punten je in je account hebt, kies je de beloning die je leuk vindt. Als je actief gebruik maakt van verschillende MTS-diensten en je hebt veel punten verzameld, dan kunnen ze zelfs worden ingewisseld voor een van de mobiele telefoons die in dit beloningsprogramma worden aangeboden.

Stap 5

Om punten in te wisselen voor de beloning die je nodig hebt, klik je op het pictogram Toevoegen aan winkelwagen naast het geselecteerde item. Als alternatief kunt u uw punten aan iemand schenken. Volg hiervoor de link Cadeaupunten en voer het telefoonnummer in van de abonnee die je wilt verrassen.

Stap 6

Ontdek het saldo van bonusminuten, sms, mms en internetdiensten door het volgende USSD-verzoek te bellen: * 100 * 2 # en op de belknop te drukken.

Stap 7

Als u geen toegang tot internet heeft, om bonuspunten bij MTS te activeren, belt u het 24 uur per dag gratis nummer van de referentie- en informatiedienst 0890 en volgt u de instructies van de autoinformer of neemt u contact op met de dienstdoende operator. U kunt ook met uw persoonlijke paspoort contact opnemen met de dichtstbijzijnde MTS-showroom.

Aanbevolen: