Hoe Punten Op Megaphone Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Punten Op Megaphone Te Activeren
Hoe Punten Op Megaphone Te Activeren

Video: Hoe Punten Op Megaphone Te Activeren

Video: Hoe Punten Op Megaphone Te Activeren
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, Maart
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" ontvangen voor elke aanvulling van het account bonuspunten, die kunnen worden gebruikt om verschillende beloningen te ontvangen. Ongebruikte punten "branden" op tijd op, dus het is belangrijk om ze op de juiste manier te kunnen afvoeren.

Hoe punten op Megaphone te activeren
Hoe punten op Megaphone te activeren

instructies:

Stap 1

Bonuspunten worden toegekend voor het geld dat op de rekening wordt gestort, voor elke 30 roebel wordt 1 punt toegekend. Hierop kunt u gratis minuten binnen het netwerk, pakketten met sms- en mms-berichten, internetverkeer krijgen. De benodigde pakketten kunnen zowel direct vanaf de telefoon als via internet worden aangesloten.

Stap 2

Controleer eerst de verzamelde punten met het commando * 115 #. In een antwoordbericht ontvangt u het volgende menu:

1 - Balans.

2 - Activering van bonussen.

3 - Hulp.

4 - Instellingen.

Stap 3

Om het saldo te controleren, vult u 1 in en verzendt u 1. Probeer dit binnen 10-20 seconden te doen, aangezien de wachttijd beperkt is. Selecteer opnieuw in het nieuwe bericht en voer 1 - "Saldoverzoek" in. Als reactie ontvang je informatie over de punten die je hebt verdiend.

Stap 4

Om de bonussen te activeren, stuurt u opnieuw het commando * 115 #, maar voert u het cijfer 2 in. Informatie over de beschikbare bonussen verschijnt, elke bonus heeft zijn eigen nummer. Voer het nummer in dat overeenkomt met de geselecteerde bonus en verzend het.

Stap 5

In het nieuwe bericht ziet u een gedetailleerde lijst met opties voor de geselecteerde bonus - bijvoorbeeld het aantal gratis sms- of mms-berichten en hun "kosten" in punten. Selecteer de gewenste optie en stuur het bijbehorende nummer. U ontvangt een bericht met informatie over de activering van deze bonus en het tijdstip van geldigheid.

Stap 6

Om bonussen via internet te activeren, moet u de "Servicegids" openen. Ga hiervoor naar uw regionale Megafon-website (u kunt er naartoe gaan vanaf de centrale site van de mobiele operator). Registreer u in het "Service-Guide" systeem, hiervoor dient u het door u gebruikte telefoonnummer in te vullen. U krijgt direct een wachtwoord toegestuurd om in te voeren, vergeet dit niet te noteren. Gebruik uw mobiele telefoonnummer als login.

Stap 7

Ga naar de "Servicegids", zoek het item "Bonussen en geschenken" - "Megafon-Bonus". Selecteer in het venster dat wordt geopend na het verwerken van het verzoek de sectie "Activering van de beloning". Op deze pagina kun je beslissen aan wie je de bonussen activeert, jezelf of een andere abonnee. Klik vervolgens op de knop "Activeren".

Stap 8

In het volgende venster dat wordt geopend, ziet u een lijst met bonussen met informatie over de punten die nodig zijn om ze te activeren. Selecteer het gewenste pakket en klik op Volgende. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen, u ontvangt bericht over de activatie van het geselecteerde pakket.

Aanbevolen: