Hoe MTS-punten Te Doneren

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-punten Te Doneren
Hoe MTS-punten Te Doneren

Video: Hoe MTS-punten Te Doneren

Video: Hoe MTS-punten Te Doneren
Video: Ik Doe Het Examen In Minecraft Voor €200!😱 - Het Examen met Wouter 2024, Maart
Anonim

Voor elke MTS-abonnee wordt een incentiveprogramma "MTS-bonus" aangeboden. Voor bepaalde acties worden punten toegekend, die vervolgens kunnen worden besteed aan verschillende communicatiediensten, het bestellen van tijdschriftabonnementen of het kopen van goederen. Om sneller te accumuleren, kunt u MTS-punten aan een vriend aanbieden en gezamenlijk het aantal punten verzamelen dat nodig is voor een aankoop.

Hoe MTS-punten te doneren
Hoe MTS-punten te doneren

instructies:

Stap 1

Het is onmogelijk om MTS-punten cadeau te doen aan een vriend met een USSD-verzoek. U kunt alleen een gift doen via internet of sms. Om dit te doen, moet u zich registreren op de officiële website van MTS. De gebruiker van elke operator kan hier zijn eigen "Persoonlijke Account" aanmaken.

Stap 2

Op de hoofdpagina van uw persoonlijke account ziet u de basisinformatie over het tarief. Bovendien geeft het het aantal ontvangen MTS-bonussen weer. Deze informatie is direct zichtbaar onder het blok "Mijn account". In hetzelfde blok kun je zien hoeveel bonussen in de nabije toekomst zullen vervallen.

Stap 3

Om MTS-punten te doneren op de hoofdpagina van uw persoonlijke account, beweegt u uw muis over de rechterbovenhoek van het item "MTS-bonus" en selecteert u "Punten doneren".

Stap 4

Ga op de pagina die wordt geopend naar beneden en voer het mobiele telefoonnummer van de ontvanger van punten in het speciale venster in. Zorg ervoor dat het nummer van de ontvanger is geregistreerd in dezelfde regio als waar uw simkaart is geregistreerd. Anders kunt u geen MTS-punten doneren.

Stap 5

Voer in het onderstaande vak het aantal punten in dat u wilt schenken. Houd er rekening mee dat de overdracht van bonussen slechts één keer per dag mogelijk is en niet hoger mag zijn dan 3000 punten per maand.

Stap 6

De gebruiker moet dan de algemene voorwaarden accepteren en zijn acties bevestigen. Dit moet op elk moment gedurende de volgende 30 dagen worden gedaan.

Stap 7

Naast de manier om via internet MTS-bonussen aan een vriend te geven, is er een manier om dit te doen door een bericht te sturen. Open een berichtvenster en voer 4555 in het nummerveld van de ontvanger in.

Stap 8

Voer in de hoofdtekst van het bericht GIFT, het telefoonnummer van de ontvanger en het aantal te verzenden punten in. U moet een spatie maken tussen deze gegevens. Bijvoorbeeld CADEAU 89112345678 900.

Aanbevolen: