Punten Overzetten Naar MTS

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Naar MTS
Punten Overzetten Naar MTS

Video: Punten Overzetten Naar MTS

Video: Punten Overzetten Naar MTS
Video: Hoe werken SuperPlus-punten? 2024, April
Anonim

De punten die de deelnemers aan het MTS-Bonus-programma ontvangen, kunnen worden besteed door een dienstenpakket te bestellen dat geschikt is voor de kosten of door dit aan een andere deelnemer van dit programma te geven. Om punten over te zetten, moet u uw persoonlijke account invoeren op de website van de mobiele operator of een sms-bericht sturen naar 4555.

Punten overzetten naar MTS
Punten overzetten naar MTS

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Om uw persoonlijke account in te voeren, opent u de mts.ru-pagina in uw browser en klikt u op de link "Aanmelden bij uw persoonlijke account" in de rechterbovenhoek van het venster. Login is het telefoonnummer van de MTS-abonnee. Voer uw telefoonnummer in het bovenste veld in. Vul onderaan je wachtwoord in.

Stap 2

Als u geen idee heeft van uw eigen wachtwoord, gebruik dan de optie Wachtwoord verkrijgen door op de link rechts van het lege veld te klikken. Binnen enkele minuten wordt de gewenste cijfercombinatie in de vorm van een sms naar je telefoon gestuurd.

Stap 3

Om de pagina met informatie over bonussen te openen, gaat u naar het tabblad "MTS-Bonus". Aan de linkerkant van de pagina die opent, zie je het aantal bonuspunten dat je hebt. Als je een deel ervan naar een ander lid van het MTS-Bonus-programma wilt sturen, gebruik dan de optie "Cadeaupunten" door op de link in het menu van je persoonlijke pagina te klikken.

Stap 4

Geef in het geopende venster het nummer op van de abonnee voor wie de punten bestemd zijn. Voer het nummer in het onderste van de twee velden in. Na het lezen van de voorwaarden van de promotie voor de uitwisseling van bonussen tussen MTS-abonnees, bevestigt u dat u deze tekst hebt gelezen door het selectievakje in de linkerbenedenhoek van het venster aan te vinken en op de knop Volgende te klikken.

Stap 5

Controleer of uw telefoonnummer en punten correct zijn. Als je geen fouten hebt gevonden, gebruik dan de knop "Cadeau". Om de informatie te bewerken, klikt u op de knop "Terug".

Stap 6

Een andere manier om punten over te dragen is door een SMS-bericht met het woord “GIFT” of “GIFT” naar 4555 te sturen. Vermeld in de tekst het nummer van de ontvanger en het aantal punten dat u cadeau gaat doen. Voeg spaties in tussen woord, getal en hoeveelheid.

Aanbevolen: