Aanmelden Voor Een Antwoordapparaat

Inhoudsopgave:

Aanmelden Voor Een Antwoordapparaat
Aanmelden Voor Een Antwoordapparaat

Video: Aanmelden Voor Een Antwoordapparaat

Video: Aanmelden Voor Een Antwoordapparaat
Video: Android real answering machine with voice 2024, Mei
Anonim

Een antwoordapparaat is een uiterst handig ding in de dagelijkse drukte. Zelfs als u een belangrijke oproep hebt gemist, kunt u altijd in algemene termen de inhoud ervan achterhalen door te luisteren naar het bericht dat door de beller is achtergelaten.

Aanmelden voor een antwoordapparaat
Aanmelden voor een antwoordapparaat

instructies:

Stap 1

Sluit een antwoordapparaat aan op je telefoon. Er zijn twee soorten autoresponders: ingebouwd en standalone. Ze zijn ongeveer even gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel van individuele antwoordapparaten is de noodzaak om extra telefoonkabels te gebruiken voor de verbinding. Deze twee groepen antwoordapparaten kunnen ook nog worden onderverdeeld in 2 andere: digitaal en analoog. Analoge, het zijn cassettes, behoren tot het verleden, bijna volledig verdrongen door hun digitale tegenhangers, die veel handiger in gebruik zijn.

Stap 2

Zet het antwoordapparaat aan op de stroomvoorziening, sluit deze vervolgens aan op het telefoonnetwerk en er zit al een draad van de telefoon in. In het geval van een ingebouwd antwoordapparaat is alles veel eenvoudiger. Omdat het in de telefoon is ingebouwd, heb je maar één telefoonkabel nodig. Ga als volgt te werk om een welkomstbericht op uw antwoordapparaat op te nemen.

Stap 3

Bepaal de tekst van het welkomstbericht om het op uw antwoordapparaat op te nemen. Het moet kort en duidelijk zijn. Een persoon moet begrijpen wie hij heeft gebeld en dat hij op dit moment niet met de eigenaar van het appartement praat, maar zijn opgenomen stem hoort. Als u een analoog antwoordapparaat heeft, drukt u op de Rec-knop om de opname te starten.

Stap 4

Als je een digitaal model antwoordapparaat gebruikt, ga dan naar het hoofdmenu en selecteer "Een bericht opnemen". Dicteer de tekst, sla hem op, luister. Als het niet bij u past, herschrijft u het en slaat u uw wijzigingen op. Nu zal iedereen die u belt, als hij u niet thuis vindt, naar dit bericht luisteren.

Stap 5

Doe het volgende als u een bericht wilt achterlaten op het antwoordapparaat van de andere partij. Kies het telefoonnummer, luister naar de begroeting. In de regel zou het niet lang moeten duren (niet meer dan 10-15 seconden), en dan wachten op de pieptoon. Spreek een bericht in en hang op.

Aanbevolen: