Hoe Maak Je Een Antwoordapparaat

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Antwoordapparaat
Hoe Maak Je Een Antwoordapparaat

Video: Hoe Maak Je Een Antwoordapparaat

Video: Hoe Maak Je Een Antwoordapparaat
Video: How to Set Up Voicemail on iPhone and Android (Any Carrier) 2024, Mei
Anonim

De "Autoresponder"-service helpt u altijd om geen belangrijke oproep of sms-bericht te missen. Activeer het en dan, zelfs als je telefoon is uitgeschakeld, kun je erachter komen wie je heeft gebeld en wanneer, en naar de linker stem of sms luisteren.

Hoe maak je een antwoordapparaat
Hoe maak je een antwoordapparaat

instructies:

Stap 1

Megafon biedt deze dienst aan bijna al haar abonnees. De enige uitzonderingen zijn klanten die zijn aangesloten op de tarieven "Licht" en "Telemetrie" (de lijst met dergelijke tarieven kan wijzigen, dus u kunt ze altijd raadplegen op de officiële website van de operator). Abonnees voor wie "Autoresponder" beschikbaar is, kunnen deze aansluiten via het verkorte nummer 0500, met behulp van de "Service Guide" of bij het "Megafon"-kantoor. Activeringskosten - 10 roebel; de dagelijkse abonnementskosten bedragen 1 roebel inclusief belastingen).

Stap 2

Het MTS-bedrijf heeft een dienst genaamd "SMS-antwoordapparaat". Ze zal haar antwoord naar andere abonnees sturen in het geval dat u de sms die naar u is gekomen niet kunt beantwoorden. Om zo'n autoresponder te activeren, stuurt u een bericht naar 3021 met de tekst die iedereen in de toekomst zal informeren dat u niet kunt antwoorden.

Stap 3

Op de 'telefoon' van de telefoniste. De persoon die u heeft gebeld kan altijd een spraakbericht achterlaten, dit is te horen door 0600 te kiezen.

Aanbevolen: