Hoe U Het Antwoordapparaat Op Uw Telefoon Uitschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Antwoordapparaat Op Uw Telefoon Uitschakelt
Hoe U Het Antwoordapparaat Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Het Antwoordapparaat Op Uw Telefoon Uitschakelt

Video: Hoe U Het Antwoordapparaat Op Uw Telefoon Uitschakelt
Video: How to turn off voicemail 2024, April
Anonim

Een antwoordapparaat is een dienst die is ontworpen om u te helpen geen belangrijke oproep te missen. Als u de telefoon momenteel niet kunt opnemen, kan de beller een spraakbericht achterlaten. Niet iedereen maakt echter graag gebruik van een dergelijke service, vooral omdat deze wordt betaald.

Hoe u het antwoordapparaat op uw telefoon uitschakelt
Hoe u het antwoordapparaat op uw telefoon uitschakelt

instructies:

Stap 1

Als u van uw antwoordapparaat af wilt, neemt u contact op met het servicecentrum van uw mobiele bedrijf. Dit is vaak de slimste en handigste manier om onnodige services probleemloos uit te schakelen. Kom met je paspoort en weiger het antwoordapparaat, de verbinding wordt kosteloos gemaakt. Daarnaast kun je zien welke andere betaalde diensten er aan je simkaart zijn gekoppeld. Het kan zijn dat u nog andere onnodige mogelijkheden tegenkomt die u veel geld kosten.

Stap 2

Gebruik een mobiele assistent. Voor MTS - dit is het nummer 0890, voor Beeline - 111, Megafon - 0567. Bel de telefoniste die u nodig heeft en vraag of u het antwoordapparaat wilt uitschakelen. Wacht tot uw aanvraag is bevestigd.

Stap 3

Kies de speciale code waarmee u de verbinding met de service kunt verbreken. Het heeft zijn eigen voor elke operator:

- MTS - ## 002 #, en dan de belknop;

- Beeline - * 110 * 010 # en druk op de kiestoets;

- Megafon - * 105 * 602 * 0 # en dan de belknop. Je telefoon zou een bericht moeten ontvangen van de telecomoperator dat de dienst is uitgeschakeld. Als het verzoek onbeantwoord blijft, bel dan rechtstreeks de telefoniste.

Stap 4

Log in op de website van de exploitant. De registratieprocedure duurt niet lang, maar daarna kunt u uw telefoon beheren: kies de services die u nodig hebt en weiger onnodige. Voer je telefoonnummer in en kijk welke functies deze simkaart heeft. U krijgt ook volledige informatie over de geleverde diensten en misschien verandert u van gedachten over het verlaten van het antwoordapparaat als u alle eigenschappen kent.

Stap 5

Sommige operators, bijvoorbeeld Life, verbinden automatisch een antwoordapparaat wanneer de abonnee zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. Een dergelijk antwoordapparaat kan worden geconfigureerd met de volgende codes:

- Volledige afsluiting - ## 002 #;

- ** 67 * 5100 # - zet het antwoordapparaat alleen aan als de lijn bezet is;

- ** 62 * 5100 # - oproepdoorschakeling als u zich buiten het toegangsgebied bevindt;

- ** 21 * 5100 # - doorschakelen van alle inkomende oproepen.

Aanbevolen: