Een Antwoordapparaat Instellen

Inhoudsopgave:

Een Antwoordapparaat Instellen
Een Antwoordapparaat Instellen

Video: Een Antwoordapparaat Instellen

Video: Een Antwoordapparaat Instellen
Video: How to Set Up Voicemail on iPhone and Android (Any Carrier) 2024, Mei
Anonim

Met de dienst "Antwoordapparaat" bent u altijd op de hoogte en mist u geen belangrijke oproep, zelfs niet als u zich buiten het dekkingsgebied bevindt of als uw mobiele telefoon gewoon is uitgeschakeld.

Een antwoordapparaat instellen
Een antwoordapparaat instellen

instructies:

Stap 1

Om de service van de Beeline-telecomoperator te activeren, belt u * 110 * 014 # en drukt u op de belknop. Het antwoordapparaat wordt geactiveerd telkens wanneer u buiten het bereik van het netwerk bent of als u een inkomende oproep gewoon niet binnen 30 seconden kunt beantwoorden. Je kunt de berichten die je hebt achtergelaten beluisteren door te bellen naar het gratis nummer 0600.

Stap 2

De dienst "Antwoordapparaat" wordt ook geleverd door de operator "Megafon" tegen alle tarieven, behalve voor "Telemetrie" en "Licht". De dienst kan worden geactiveerd door 0500 te bellen, bij de klantenservice of via het systeem "Servicegids". De kosten voor het aansluiten van de "Autoresponder" bedragen 10 roebel en de dagelijkse betaling is 1 roebel (inclusief btw).

Stap 3

"MTS" stelt zijn abonnees de dienst "SMS-antwoordapparaat" ter beschikking. Het is relevant voor degenen die niet op tijd kunnen reageren op een inkomend sms-bericht. Om de service te gaan gebruiken, stelt u de automatische antwoordtekst in (kies de gewenste tekst en stuur deze naar 3021). Na het activeren van de "Autoresponder" worden alle berichten van MTS-abonnees beantwoord met de door u ingestelde tekst.

Aanbevolen: