Hoe Installeer Je Een Antwoordapparaat Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een Antwoordapparaat Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Een Antwoordapparaat Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Antwoordapparaat Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Antwoordapparaat Op Je Telefoon
Video: How to Set Up Voicemail on iPhone and Android (Any Carrier) 2024, April
Anonim

Met de dienst "Antwoordapparaat" bent u altijd op de hoogte en mist u ook geen belangrijke oproep als u zich buiten het dekkingsgebied bevindt of als uw mobiele telefoon gewoon is uitgeschakeld. Bijna alle grote mobiele operators bieden deze service.

Hoe installeer je een antwoordapparaat op je telefoon
Hoe installeer je een antwoordapparaat op je telefoon

instructies:

Stap 1

Om het antwoordapparaat van de mobiele operator "Beeline" te activeren, kiest u * 110 * 014 # en drukt u op de belknop. Het antwoordapparaat wordt geactiveerd elke keer dat de telefoon buiten bereik is, en ook als u de telefoon niet binnen 30 seconden kunt opnemen. Indien nodig laat de abonnee een spraakbericht achter, dat u kunt beluisteren door het gratis nummer 0600 te bellen. De abonnees van de mobiele operator van Beeline kunnen ook het antwoordapparaat bedienen (de dienst aansluiten of loskoppelen op een voor u geschikt tijdstip) in het zelfbedieningssysteem, dat zich op de website https: / /uslugi.beeline.ru bevindt. U kunt deze invoeren door een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord te ontvangen. Om dit te doen, belt u * 110 * 9 #. De telefoniste stelt u een wachtwoord in en uw mobiele telefoonnummer, aangegeven in tiencijferige notatie, zal de login zijn om toegang te krijgen tot dit systeem.

Stap 2

Niet alle abonnees van de Megafon mobiele operator kunnen een antwoordapparaat aansluiten, aangezien de operator enkele beperkingen heeft opgelegd aan de verbinding. Abonnees die worden bediend tegen de tarieven "Light" of "Telemetry" kunnen deze service niet gebruiken. Abonnees met andere tarieven kunnen een antwoordapparaat aansluiten door het gratis nummer 0500 te bellen. U kunt ook het zelfbedieningssysteem Service-Guide gebruiken om de dienst te activeren, of contact opnemen met de officiële salon van de Megafon-gsm-operator. De activeringskosten van de service bedragen tien roebel. Bij gebruik van de service wordt elke dag een maandelijks bedrag van één roebel in rekening gebracht van uw rekening. De lijst met tarieven waarvoor de service beschikbaar of niet beschikbaar is, kan veranderen, u kunt de status van het tarief controleren op de officiële website van de mobiele operator (www.megafon.ru).

Stap 3

MTS-abonnees hebben toegang tot de dienst "SMS-antwoordapparaat". Om het te installeren, configureert u eerst de antwoordtekst, u kunt elke versie van het bericht typen die u nodig acht. Stuur de sms vervolgens naar een kort gratis nummer - 3021. Na activering van de dienst ontvangen MTS-abonnees die u niet konden bereiken een bericht met de opgegeven tekst.

Aanbevolen: