Het Ingebouwde Geluid Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Het Ingebouwde Geluid Uitschakelen
Het Ingebouwde Geluid Uitschakelen

Video: Het Ingebouwde Geluid Uitschakelen

Video: Het Ingebouwde Geluid Uitschakelen
Video: How To Turn Off The Camera Shutter Sound On An iPhone 2024, Mei
Anonim

Een geluidskaart is een apparaat waarmee een computer geluid kan afspelen of opnemen. Het kan een uitbreidingskaart zijn of geïntegreerd in het moederbord. De kenmerken van een externe kaart zijn meestal beter dan die van een geïntegreerde.

Het ingebouwde geluid uitschakelen
Het ingebouwde geluid uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u besluit een nieuwe geluidskaart te installeren, is het beter om de geïntegreerde uit te schakelen, zodat deze apparaten geen conflict veroorzaken. Dit kan worden gedaan door de BIOS-instellingen te wijzigen. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op. Na de eerste polling van apparaten en een enkele POST-piep, verschijnt het bericht Press Delete to Setup onder aan het scherm. Druk op de Delete-toets om binnen te komen. Afhankelijk van de BIOS-fabrikant kan een andere sleutel worden gebruikt om de instellingen in te voeren, meestal F2 of F10.

Stap 2

Zoek in het menu Instellingen de sectie met betrekking tot geïntegreerde apparaten. Het wordt meestal Integrated Device, Peripheral Setup of iets dergelijks genoemd. Deze apparaten kunnen een van de volgende statussen hebben:

- Inschakelen - ingeschakeld en gebruikt;

- Uitschakelen - uitgeschakeld;

- Auto - apparaatstatus wordt bepaald door het systeem.

Stap 3

Zoek uw geluidskaart en zet deze in de uitgeschakelde staat. Druk vervolgens op F10 op uw toetsenbord om Setup af te sluiten en uw wijzigingen op te slaan. Antwoord "Y" op de vraag van het systeem.

Stap 4

U kunt de ingebouwde geluidskaart uitschakelen met behulp van Windows-hulpprogramma's. Ga vanuit het menu Start naar Configuratiescherm en vouw het systeemknooppunt uit. Ga vervolgens naar het tabblad Hardware en klik op Apparaatbeheer.

Stap 5

Dubbelklik op het pictogram "Netwerkkaarten". Om het vervolgkeuzemenu te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de ingebouwde netwerkkaart en selecteert u de opdracht "Uitschakelen". Antwoord "Ja" op de vraag van het systeem over de ontkoppeling. Het apparaat is nu gemarkeerd met een rood kruis. Als u de kaart opnieuw moet inschakelen, gebruikt u de optie "Activeren" in het contextmenu.

Stap 6

U kunt de netwerkkaart op een andere manier uitschakelen. Klik in het "Configuratiescherm" met de rechtermuisknop op het pictogram "Local Area Connection" en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Algemeen" op "Configureren" en selecteer in het venster "Apparaattoepassing" "Apparaat uitgeschakeld" in de lijst.

Aanbevolen: