Hoe U Het Geluid Van Uw Luidsprekers Kunt Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geluid Van Uw Luidsprekers Kunt Versterken
Hoe U Het Geluid Van Uw Luidsprekers Kunt Versterken

Video: Hoe U Het Geluid Van Uw Luidsprekers Kunt Versterken

Video: Hoe U Het Geluid Van Uw Luidsprekers Kunt Versterken
Video: connect speakers with amplifiers. 6 tips for louder speakers 2024, April
Anonim

Nadat u luidsprekers op uw computer hebt aangesloten, is het belangrijk om ze correct in te stellen. Als de apparaten anders verkeerd op uw pc zijn aangesloten, is de kans groot dat de luidsprekers niet op volle capaciteit werken.

Hoe u het geluid van uw luidsprekers kunt versterken
Hoe u het geluid van uw luidsprekers kunt versterken

Het is nodig

Computer, luidsprekers

instructies:

Stap 1

Luidsprekers aansluiten. Er zijn geen nuances of eigenaardigheden in de aansluiting van de luidsprekers. Het apparaat wordt op de computer aangesloten met behulp van de bijbehorende stekkers die in de bussen van de geluidskaart worden gestoken. De grootste moeilijkheid kan in de volgende fase worden opgespoord.

Stap 2

Opstellen van luidsprekers. Bij het aansluiten van luidsprekers heb je waarschijnlijk meer dan eens gelet op het dialoogvenster dat op het bureaublad verschijnt direct nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken. Dit venster mag niet worden genegeerd. Het zijn de instellingen die u hier kunt maken die direct van invloed zijn op het algehele volume van de aangesloten luidsprekers.

Stap 3

Sluit je gewone speakers aan op een computer, dan wordt het hoogste volume bereikt door ze als line-out te definiëren. Dat wil zeggen, u moet het overeenkomstige vakje in het venster dat verschijnt aanvinken. Als u andere typen audioapparaten aansluit, moet u voortbouwen op hun kenmerken. Als u bijvoorbeeld een subwoofer op uw computer aansluit, stelt u deze in op Subwoofer / Center Out.

Stap 4

Ook bij het aansluiten van luidsprekers is het belangrijk om alle mixers te gebruiken voor de latere geluidsweergave. Dubbelklik hiervoor op de dynamiek in het systeemvak en klik op de knop "Opties" in het venster dat verschijnt en schakel vervolgens over naar het tabblad "Eigenschappen". Hier moet u alle apparaten activeren door voor elk item een vinkje te plaatsen. Na het opslaan van de instellingen zul je zien dat het aantal schuifregelaars in het venster is toegenomen. Je moet ze in de maximale stand zetten. Zo bereik je de maximale versterking van het geluid van je speakers.

Aanbevolen: