Een Persoon Vinden Via De Huistelefoon

Inhoudsopgave:

Een Persoon Vinden Via De Huistelefoon
Een Persoon Vinden Via De Huistelefoon

Video: Een Persoon Vinden Via De Huistelefoon

Video: Een Persoon Vinden Via De Huistelefoon
Video: Familie uitnodigen om verhalen te verzamelen met Soulo 2024, Mei
Anonim

Je hebt geen contact meer met een oude bekende, en het enige wat je hebt is zijn huistelefoonnummer. Wees niet boos. Het is heel goed mogelijk dat u een verloren persoon vindt aan de hand van deze parameter.

Een persoon vinden via de huistelefoon
Een persoon vinden via de huistelefoon

instructies:

Stap 1

Er zijn veel manieren om een persoon te vinden op het telefoonnummer thuis. Onder hen zijn er zowel volledig legaal als nogal dubieus vanuit het oogpunt van de wet. Welke je wilt gebruiken, is jouw keuze. Vergeet niet dat sommige methoden - diefstal van informatie, omkoping van ambtenaren - kunnen leiden tot administratieve en zelfs strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Stap 2

Als u voldoende geld heeft, vertrouw dan de zoektocht naar een oude bekende toe aan specialisten. Huur een privédetective in. Het telefoonnummer thuis is ook informatie, en specialisten kunnen heel goed een persoon vinden die deze gegevens gebruikt. Als het echt specialisten zijn natuurlijk. Wees daarom zeer voorzichtig wanneer u de zoektocht toevertrouwt aan een recherchebureau. Feedback vinden over het werk van dergelijke bureaus is niet moeilijk.

Stap 3

Als je zeker bent van je eigen kunnen, zoek dan naar jezelf. U kunt een persoon vinden met behulp van enkele zoeksites op internet. Onder hen zijn er zowel gratis als betaalde bronnen. Het nadeel van deze methode is dat zoeksites in de regel informatie bevatten over de adressen en telefoonnummers van inwoners van alleen grote steden.

Stap 4

Gebruik het telefoonboek van de stad waar uw verloren vriend zich bevindt, of bel de informatiedienst op een enkel nummer 099. Het telefoonboek kan worden gekocht in het Rospechat-netwerk of in een boekhandel. Er is ook een elektronische versie van de telefoongids, maar niet voor alle Russische steden.

Stap 5

Als u uw huistelefoonnummer kent, kunt u de straat en het huisnummer achterhalen waar de eigenaar van de kamer woont. Met deze informatie kunt u uw buren interviewen en het exacte adres van de persoon achterhalen.

Stap 6

Bel het telefoonnummer dat u heeft. Als het antwoord afkomstig is van degene die u zoekt, of zijn familieleden, is de zoektocht voorbij. Misschien zullen mensen die informatie hebben over je vriend antwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld de nieuwe eigenaren van het appartement zijn. Vaak laten mensen alleen voor dergelijke gevallen informatie over zichzelf achter. Het is mogelijk dat u een nieuw telefoonnummer krijgt of het exacte adres van uw verloren vriend.

Aanbevolen: