Hoe Een Persoon Gratis Via De Satelliet Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Gratis Via De Satelliet Te Vinden
Hoe Een Persoon Gratis Via De Satelliet Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Gratis Via De Satelliet Te Vinden

Video: Hoe Een Persoon Gratis Via De Satelliet Te Vinden
Video: TV kijken in je camper of caravan - Met of zonder satelliet 2024, April
Anonim

Momenteel is het mogelijk om een persoon via de satelliet te vinden en zijn huidige locatie volledig gratis te achterhalen. Hiervoor kunt u gebruik maken van speciale mobiele en internetdiensten.

Je kunt een persoon gratis vinden via de satelliet
Je kunt een persoon gratis vinden via de satelliet

instructies:

Stap 1

Probeer gratis een persoon te vinden via een van de speciale sites. Een van de meest bekende is Maps-info. Ontdek hoe het zoeken naar een persoon per satelliet werkt in het gedeelte "Satellietgezinsbewaking" op de hoofdpagina. De site heeft een gratis proeftoegang. Om de huidige tijdelijke login en het wachtwoord voor toegang tot het systeem te weten te komen, neemt u contact op met de administratie via de sectie "Contacten".

Stap 2

Installeer op uw mobiele telefoon, maar ook op de telefoon van een andere persoon, een van de applicaties die gratis via satelliet zoeken. Bijvoorbeeld bekende programma's voor het mobiele Android-platform - RealTimeTracker, NAVIXY Monitor, Way Gps Phone Tracking en anderen. Ze activeren onzichtbaar de GPS op de telefoon waarop ze zijn geïnstalleerd en sturen de huidige coördinaten van de persoon naar je telefoon.

Stap 3

Zoek indien mogelijk hulp bij kennissen die in kantoren of communicatiesalons werken of bij wetshandhavingsinstanties om een persoon per satelliet te vinden. Ook als je mobiele telefoon is gestolen door hackers, kun je hulp krijgen van deze specialisten. Het volstaat om een bijbehorende verklaring te schrijven en daarin zoveel mogelijk gegevens aan te geven over het mobiele apparaat en de persoon die het heeft gestolen.

Stap 4

Momenteel bieden alle grote mobiele operators abonnees diensten aan om andere mensen op hun mobiele telefoon te lokaliseren. De kosten van dergelijke diensten zijn vaak laag en sommige worden zelfs gratis aangeboden. In dit geval wordt het zoeken niet per satelliet uitgevoerd, maar door zendmasten in de buurt van de huidige locatie van een persoon.

Stap 5

Op internet zijn er onafhankelijke ontwikkelaars van zoeksoftware die deze via hun sites verspreiden en waarmee je volgens hen overal ter wereld een persoon via satelliet kunt vinden. Wees voorzichtig, want de meeste van deze services zijn frauduleus en door dergelijke software op uw telefoon of computer te installeren, loopt u het risico de apparatuur te beschadigen, het besturingssysteem met een virus te infecteren en fraudeurs toegang te geven tot uw persoonlijke gegevens.

Aanbevolen: