Hoe Een Persoon Op De Kaart Te Vinden Via De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Op De Kaart Te Vinden Via De Telefoon
Hoe Een Persoon Op De Kaart Te Vinden Via De Telefoon

Video: Hoe Een Persoon Op De Kaart Te Vinden Via De Telefoon

Video: Hoe Een Persoon Op De Kaart Te Vinden Via De Telefoon
Video: (DU) Zoek Mijn iPhone - Vind mijn iphone - hoe werkt dat? 2024, April
Anonim

Met moderne mobiele netwerken kunt u de locatie van een abonnee in realtime volgen en deze op een kaart op een computerscherm observeren. Dit kan uiteraard alleen als de abonnee hier zelf mee heeft ingestemd.

Hoe een persoon op de kaart te vinden via de telefoon
Hoe een persoon op de kaart te vinden via de telefoon

instructies:

Stap 1

Installeer de simkaart van de mobiele provider van MTS in de telefoon waarvan de locatie moet worden bepaald, als dit niet eerder is gebeurd.

Stap 2

Deze operator heeft twee locatieservices: Locator en Supervised Baby. De eerste hiervan is uiterst nadelig, aangezien elk locatieverzoek u maar liefst $ 10 kost. Gebruik daarom de tweede service, zelfs als het object van locatie al lang niet meer in de kindertijd is. In dit geval kunt u, tegen een vast bedrag van 50 roebel per maand, de locatie van de telefoon onbeperkt bepalen, maar niet vaker dan eens per drie minuten.

Stap 3

Stuur vanaf je telefoon (verbonden met dezelfde operator) een bericht naar 7788 met de tekst "naam moeder" (hierna - zonder aanhalingstekens), waarbij NAAM een willekeurige naam is. Onthoud of schrijf het op.

Stap 4

Je krijgt er een code voor terug. Stuur vanaf de telefoon, waarvan u de locatie wilt bepalen, naar hetzelfde nummer een bericht met de volgende inhoud: "kindnaamcode", waarbij code de code is die in het bericht wordt ontvangen, naam is een andere willekeurige verzonnen naam. Onthoud of schrijf het ook op.

Stap 5

Stuur vanaf uw telefoon een bericht met de volgende inhoud naar hetzelfde nummer: "login". Als reactie ontvangt u een bericht met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Schrijf het op.

Stap 6

Ga naar de volgende link

Stap 7

Log in op de dienst met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 8

Ga verder met het lokaliseren van de telefoon op de kaart.

Stap 9

Trap nooit in aanbiedingen om de locatie van de abonnee te bepalen zonder zijn toestemming. Geen enkele operator heeft een dergelijke service - deze gegevens zijn alleen beschikbaar voor speciale services. Alle sites waar dergelijke diensten aan het publiek worden aangeboden, zijn frauduleus. Probeer ook nooit een abonnee in het geheim met de dienst te verbinden door kort zijn telefoon in bezit te nemen - dergelijke acties worden gekwalificeerd als illegale toegang tot computerinformatie (Artikel 272 van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie).

Aanbevolen: