Een Abonnee Vinden Op Mobiel Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Vinden Op Mobiel Telefoonnummer
Een Abonnee Vinden Op Mobiel Telefoonnummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Mobiel Telefoonnummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Mobiel Telefoonnummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel situaties in het leven waarin je gewoon moet weten waar een bepaalde persoon zich op een bepaald moment bevindt. Bijvoorbeeld als uw dierbaren een lange autorit hebben gemaakt of u wilt rustig worden en weten waar uw kind nu is. Er zijn ook zulke banale redenen als het toezicht op de echtgenoten. Dankzij de alomtegenwoordige verspreiding van mobiele communicatie is een dergelijke mogelijkheid ontstaan, zoals het zoeken naar een abonnee op een mobiel telefoonnummer.

Een abonnee vinden op mobiel telefoonnummer
Een abonnee vinden op mobiel telefoonnummer

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - GPS-tools in een mobiel apparaat;
  • - een trackerprogramma voor androids;
  • - Googlen.

instructies:

Stap 1

Een mobiele telefoon kan worden gestolen / verloren / vergeten, dat wil zeggen dat u de locatie van de simkaart van een bepaalde abonnee te weten komt, zonder dat u zeker weet dat de eigenaar in de buurt is.

Stap 2

Veel gsm-bedrijven kunnen de toestemming vragen van de persoon die u op deze manier wilt monitoren. Het verkrijgen van dergelijke informatie is vaak een betaalde dienst.

Stap 3

Als u tevreden bent met al het bovenstaande, overweeg dan manieren om de locatie te bepalen aan de hand van een mobiel telefoonnummer.

Stap 4

Ga naar de officiële website van de mobiele operator en activeer de gsm-zoekservice. Om dit te doen, moet de telefoon van de gewenste abonnee actief zijn, die zich binnen het netwerkdekkingsgebied bevindt. De straal van zo'n zoekopdracht is gelijk aan de grootte van de "honingraat" - ongeveer 100 vierkante meter M. Het is technisch onmogelijk om de locatie nauwkeuriger te bepalen. Vraag uw provider naar de instellingen die nodig zijn om de GSM-zoekservice te activeren. Informatie over de locatie van de aangewezen abonnee komt in de regel in de vorm van een sms-bericht.

Stap 5

Profiteer van de GPS in uw mobiele apparaat. Zoeknauwkeurigheid - ongeveer 20 meter.

Stap 6

Met behulp van een trackerprogramma voor androids. Met apps die op uw smartphone draaien, kunt u Google gebruiken om de locatie van uw telefoon met grote precisie te berekenen. De eigenaar en de personen aan wie hij deze verstrekt hebben toegang tot deze informatie. De geschiedenis van bewegingen wordt opgeslagen, zodat u niet alleen de locatie op dit moment kunt zien, maar ook kunt zien waar een persoon op een bepaald tijdstip een maand, een jaar of meerdere jaren geleden was.

Stap 7

Zo'n dienst was een bijproduct van het werk van mobiele netwerken - niemand ontwikkelde dergelijke functies met opzet. Maar er is veel vraag naar, zowel in het privéleven (controle over kinderen, geliefden) als in het bedrijfsleven (controle over het verkeer van voertuigen met lading).

Aanbevolen: