Hoe Het Tarief Op Megafon . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Op Megafon . Uit Te Schakelen
Hoe Het Tarief Op Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Tarief Op Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Tarief Op Megafon . Uit Te Schakelen
Video: Как бесплатно звонить по всему миру, через Мегафон eMotion (мультифон). 2024, Mei
Anonim

Bij het sluiten van een overeenkomst voor de levering van telecommunicatiediensten dient de klant zich vertrouwd te maken met de voorwaarden van de mobiele operator. In de regel kiest de abonnee voor een tariefplan. Dit commerciële aanbod kan tijdens het gebruik veranderen. Dit kan zowel zelfstandig als met hulp van een bedrijfsspecialist.

Hoe het tarief op Megafon. uit te schakelen
Hoe het tarief op Megafon. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Kies het tarief dat het beste bij u past. Neem voor meer informatie contact op met de adviseur van het mobiele bedrijf. U kunt de informatiedienst ook bellen op het verkorte nummer 0500.

Stap 2

Als je de mogelijkheid hebt om internet te gebruiken, ga dan naar de officiële website van de operator. Op de hoofdpagina ziet u de rubriek "Tarieven", klik erop. Selecteer in de lijst die verschijnt de diensten waarop u geld wilt besparen, bijvoorbeeld "Communicatie zonder grenzen". Nadat u het tariefplan hebt geopend, ziet u rechts van de naam de verbindingsmethoden. Stel dat u het tarief "Fan" hebt gekozen. Om verbinding te maken, stuurt u het volgende verzoek: * 105 * 0023 # en de toets "Bellen".

Stap 3

Wijzig uw tariefplan op het kantoor van de mobiele operator "Megafon". Om het adres van het bedrijf in uw regio te weten te komen, terwijl u in het netwerk bent, kiest u * 123 # en de toets "Bellen". U kunt deze informatie ook verduidelijken door het korte nummer 0500 te bellen. Om de operatie uit te voeren, zal een medewerker van het bedrijf u vragen om een paspoort te verstrekken en een aanvraag te schrijven om het tariefplan te wijzigen.

Stap 4

OJSC "Megafon" stelt haar klanten in staat om hun persoonlijke account onafhankelijk te beheren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar toegang te hebben tot het "Service-Guide" communicatiecontrolepaneel, klik erop. De pagina wordt geopend. Voer uw persoonlijke gegevens in (telefoonnummer en wachtwoord). Selecteer in het menu het item "Diensten en tarief" en vervolgens - "Het tariefplan wijzigen". Zoek de naam van het tariefplan dat u wilt aansluiten. Integendeel, u ziet informatie over de prijsstelling van het commerciële aanbod. Controleer het, zet de datum van verbinding. Sla uw bewerkingen aan het einde op. Hier kunt u kennismaken met de tariefopties en deze activeren.

Aanbevolen: