Hoe Het Tarief Voor MTS Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Voor MTS Uit Te Schakelen?
Hoe Het Tarief Voor MTS Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Tarief Voor MTS Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Tarief Voor MTS Uit Te Schakelen?
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator MTS biedt haar klanten veel verschillende tarieven. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken en samen kunnen ze voldoen aan een breed scala aan verzoeken van abonnees. Binnen het netwerk is het gemakkelijk om van het ene tariefplan naar het andere over te stappen.

Hoe het tarief voor MTS uit te schakelen?
Hoe het tarief voor MTS uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - persoonlijk paspoort;
  • - vertegenwoordigingskantoor van de vennootschap MTS.

instructies:

Stap 1

Als u het tarief van de mobiele MTS-operator moet wijzigen, gaat u naar de officiële website van het bedrijf en selecteert u uw regio in de vervolgkeuzelijst.

Stap 2

Selecteer vervolgens op het tabblad "Individuele klanten" de sectie "Tarieven en kortingen voor oproepen" en de subsectie "Alle tarieven". U ziet een lijst met alle mogelijke tariefplannen van MTS voor abonnees in uw regio.

Stap 3

Open het tarief waarin u geïnteresseerd bent, lees de gedetailleerde informatie erover, tariefvoorwaarden, enz. Als u geïnteresseerd bent in een aanbieding, let dan onderaan de beschrijving op de informatie over het overstappen naar dit tariefplan. U wordt gevraagd een specifiek USSD-verzoek in te voeren om het tarief te wijzigen.

Stap 4

Daarnaast kunt u het tariefplan van MTS wijzigen met behulp van de "Internet Assistant". Als u nog niet bent verbonden met deze service, registreer u dan bij de service door naar de officiële hoofdpagina van MTS te gaan en op de link te klikken: "Internet Assistant". Nadat u het wachtwoord hebt ontvangen, logt u in op het systeem en selecteert u in het assistent-menu de link "Tariefwijziging". Selecteer het tarief dat u nodig heeft en handel volgens de aanwijzingen van het programma.

Stap 5

Een andere mogelijkheid om het tarief bij MTS te wijzigen is bellen met de 24-uurs informatiedienst op 0890. Volg de aanwijzingen in het geautomatiseerde menu of neem contact op met de operator. Maak je klaar om hem je paspoort of andere gegevens te vertellen die je hebt opgegeven bij het afsluiten van een servicecontract met het bedrijf en hem te vragen je over te schakelen naar een ander tarief. Dezelfde procedure kan worden uitgevoerd door persoonlijk naar het dichtstbijzijnde MTS-kantoor te gaan en uw paspoort mee te nemen.

Stap 6

Als u volledig wilt afzien van de diensten van de mobiele operator MTS, moet u de serviceovereenkomst beëindigen in een van de vertegenwoordigingskantoren van het bedrijf. Voor een succesvolle shutdown mag u geen schulden hebben aan MTS.

Aanbevolen: