Hoe Het Tarief Op Beeline Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Op Beeline Uit Te Schakelen?
Hoe Het Tarief Op Beeline Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Tarief Op Beeline Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Tarief Op Beeline Uit Te Schakelen?
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, Mei
Anonim

Bij het verbinden met een mobiele operator van Beeline worden naast het geselecteerde tariefplan een groot aantal diensten geactiveerd, waarvoor een extra vergoeding in rekening wordt gebracht. Als u deze tariefopties uitschakelt, kunt u geld besparen op het persoonlijke account van uw telefoon.

Hoe het tarief op Beeline uit te schakelen?
Hoe het tarief op Beeline uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om de aangesloten services te beheren, heeft Beeline een speciale webinterface gelanceerd waarmee u een lijst met alle opties kunt bekijken en er bewerkingen op kunt uitvoeren. Om naar uw persoonlijke account te gaan, gaat u naar de officiële website van het bedrijf. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina die wordt geopend op de knop "Persoonlijk account".

Stap 2

Als u geen login en wachtwoord voor het systeem hebt, voert u de toetsencombinatie * 110 * 9 # in de telefoonnummerinvoermodus in en drukt u vervolgens op de beltoets. Binnen enkele minuten ontvangt u een bericht met uw login en wachtwoord om in te voeren.

Stap 3

In het volgende venster wordt u gevraagd om een permanent wachtwoord in te voeren dat zal worden gebruikt bij het invoeren van uw persoonlijke account. Voer de gewenste combinatie in en klik op "Volgende".

Stap 4

Om de lijst met aangesloten services te bekijken, selecteert u het gedeelte "Servicebeheer". Er worden verschillende informatieblokken op het scherm weergegeven. Om een of andere parameter van het tariefplan uit te schakelen, schakelt u eenvoudig het selectievakje naast het onnodige item uit en klikt u vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 5

Om het tariefplan te wijzigen in het venster Persoonlijke Account, klikt u op het tabblad "Tariefplannen". Om uw tarief te deactiveren, selecteert u gewoon een ander tariefplan uit de lijst op de pagina en klikt u op de knop "Wijzigen".

Aanbevolen: