Hoe Melodieën Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Melodieën Te Uploaden
Hoe Melodieën Te Uploaden

Video: Hoe Melodieën Te Uploaden

Video: Hoe Melodieën Te Uploaden
Video: How to fix instagram story music feature not available problem 2024, Maart
Anonim

Moderne telefoons ondersteunen het vullen van een breed scala aan inhoud - afbeeldingen, melodieën, games en zelfs video's. Hiermee kunt u uw telefoon personaliseren zoals u dat wilt, waardoor deze het meest geschikt is voor uw smaak. Met standaard beltonen kunt u niet altijd kiezen wat bij u past, maar u kunt altijd downloaden wat bij u past met behulp van een van de eenvoudige methoden.

Hoe melodieën te uploaden
Hoe melodieën te uploaden

instructies:

Stap 1

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Om te synchroniseren heb je een datakabel, stuurprogramma's voor je telefoon en software voor synchronisatie nodig. U kunt dit allemaal vinden in de verpakking van de telefoon, of u kunt de benodigde stuurprogramma's en programma's downloaden van internet en de datumkabel kopen in een winkel voor mobiele apparatuur. Na de synchronisatie hoeft u alleen nog maar de melodieën van de computer naar het telefoongeheugen te kopiëren. Als uw telefoon en uw computer een infraroodpoort of bluetooth hebben, kunt u hiermee melodieën verzenden.

Stap 2

Als uw telefoon een geheugenkaart ondersteunt, kunt u de gewenste melodieën kopiëren en deze vervolgens in uw telefoon plaatsen. De meeste laptops zijn uitgerust met kaartlezers die de belangrijkste formaten ondersteunen, anders moet je een kaartlezer aanschaffen.

Stap 3

De meeste telefoons die kleurenafbeeldingen en melodieën ondersteunen, zowel polyfoon als in mp3-formaat, hebben een infraroodpoort of bluetooth. Dit vereenvoudigt het invullen van de inhoud die u nodig hebt aanzienlijk. Vraag iemand die je kent om je te helpen met het overzetten van de bestanden die je nodig hebt. Zorg er eerst voor dat de telefoon van waaruit de gegevensoverdracht wordt uitgevoerd, is uitgerust met hetzelfde apparaat voor draadloze gegevensoverdracht als uw telefoon.

Stap 4

U kunt ook beltonen downloaden met behulp van de browser die in uw telefoon is ingebouwd. Zoek links naar de melodieën die je nodig hebt met je computer en schrijf de link naar de sectie of naar de melodie in de browser van je telefoon. Deze methode bespaart u aanzienlijk op de verkeerskosten die u zou kunnen verspillen als u beltonen zoekt met alleen de browser van uw telefoon.

Aanbevolen: