Hoe Melodieën Te Snijden?

Inhoudsopgave:

Hoe Melodieën Te Snijden?
Hoe Melodieën Te Snijden?

Video: Hoe Melodieën Te Snijden?

Video: Hoe Melodieën Te Snijden?
Video: Hoe snijd ik lente-ui | Kitchen Stories 2024, April
Anonim

De meeste telefoons met mp3-beltoonfunctie hebben zowel een ingebouwde mp3-speler als voldoende geheugen om de meeste nummers op te slaan. Voor het geval de telefoon geen groot intern geheugen heeft, zijn er geheugenkaarten aanwezig waarmee het geheugen kan worden uitgebreid tot elke gewenste grootte. In alle andere gevallen is het noodzakelijk om de melodieën te knippen.

Hoe melodieën te snijden?
Hoe melodieën te snijden?

instructies:

Stap 1

Dergelijke editors zijn ideaal voor het snijden van melodieën, Adobe Audition of Sony Sound Forge van elke versie. Deze programma's hebben een hoogwaardige verwerking en functionaliteit, voldoende om niet alleen het gewenste nummer te trimmen, maar ook om het muzieknummer aan te passen. Vanwege de specificiteit van de luidspreker van de mobiele telefoon, kunnen lage frequenties niet volledig klinken, daarom moeten tracks en gesneden melodieën worden verwerkt om een optimale eufonie te bereiken.

Stap 2

Open een track met een van de hierboven genoemde editors. U kunt het ofwel openen via het editormenu "Bestand - openen", of de audiotrack slepen en neerzetten in het werkgebied van het programma. U kunt ook met de rechtermuisknop op de gewenste track klikken en vervolgens de audio-editor selecteren via het menu "Openen met". Wacht tot de track is geladen.

Stap 3

Bepaal het gedeelte van de song dat u voor de melodie wilt gebruiken. Door de afspeelschuifregelaar met de muis te verplaatsen, corrigeert u het begin en einde van de toekomstige melodie. Gebruik de knop "verwijderen" om onnodige delen van het nummer te verwijderen. Gebruik functies van de editor zoals het vergroten van het werkgebied en het vertragen van de track die wordt afgespeeld. Hierdoor kunt u het nummer nauwkeuriger trimmen zonder seconden te verspillen of de melodie af te kappen.

Stap 4

Gebruik grafische equalizer en normaliseer geluidseffecten om het beste beltoongeluid te bereiken. Met de grafische equalizer open, minimaliseert u de lage frequenties door de hoge te verhogen. Lijn de EQ-schuifregelaars zo uit dat ze een rechte lijn vormen die begint bij de laagste frequentie en eindigt bij de hoogste frequentie. Luister naar het nummer, zorg dat het welluidend is en pas vervolgens normalisatie of volume toe. De optimale stap is tien procent.

Aanbevolen: