Muziek Op Een IPhone Zetten Tijdens Een Gesprek

Inhoudsopgave:

Muziek Op Een IPhone Zetten Tijdens Een Gesprek
Muziek Op Een IPhone Zetten Tijdens Een Gesprek

Video: Muziek Op Een IPhone Zetten Tijdens Een Gesprek

Video: Muziek Op Een IPhone Zetten Tijdens Een Gesprek
Video: hoe muziek overzetten op ipod/ipad/iphone 2024, Mei
Anonim

De installatie van beltonen op de iPhone kan worden gedaan met behulp van het programma voor het beheren van bestanden van de telefoon iTunes. Om dit te doen, moet je het nummer vinden dat je leuk vindt, het openen in het programma, het vervolgens inkorten tot de gewenste grootte en het vervolgens naar je apparaat downloaden.

Muziek op een iPhone zetten tijdens een gesprek
Muziek op een iPhone zetten tijdens een gesprek

instructies:

Stap 1

Open iTunes op uw computer. Klik daarna op het gedeelte "Bestand" - "Een bestand aan de bibliotheek toevoegen". U kunt een melodie ook naar het programmavenster overbrengen door deze met de linkermuisknop van een map op uw computer naar het overeenkomstige gedeelte van de bibliotheek te slepen.

Stap 2

Nadat u de gewenste melodie hebt gedownload, selecteert u deze in het toepassingsvenster om naar te luisteren. Houd de speelduur van het nummer bij om het gewenste gedeelte op de beltoon in te stellen. Dit interval mag niet langer zijn dan 38 seconden. Luister naar het nummer en onthoud de begin- en eindtijden van het gewenste gedeelte.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het nummer om het contextmenu te openen. Selecteer "Informatie" en ga vervolgens naar het tabblad "Opties". Hier kunt u de duur van de melodie wijzigen door de vakjes naast "Start" en "Stoptijd" aan te vinken. Geef in de overeenkomstige velden de begin- en eindtijd op van het segment dat u als beltoon wilt instellen en klik vervolgens op "OK".

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het nieuw gemaakte item in het iTunes-venster, dat uw beltoon zal zijn. Selecteer in het menu dat verschijnt de optie AAC-versie maken. U heeft nu een kopie van de gewenste melodie.

Stap 5

Navigeer naar de map waar je de originele versie van het nummer hebt opgeslagen. Ernaast ziet u de gemaakte beltoon, die de m4a-extensie zal hebben. Dit is je ringtone-bestand. Klik met de rechtermuisknop op dit bestand en selecteer "Naam wijzigen". Wijzig de nummerextensie van m4a in m4r en druk vervolgens op Enter.

Stap 6

Als u de bestandsextensie niet ziet, gaat u naar de "Extra" - "Mapopties" - "Beeld" van de Windows-map. Haal het vinkje weg bij 'Extensies verbergen' en probeer de extensie opnieuw te wijzigen.

Stap 7

Verwijder in het iTunes-venster de verkorte versie van het nummer en verwijder vervolgens de instellingen die u hebt gemaakt in het gedeelte Informatie van het originele nummerbestand. Verplaats daarna de gewijzigde m4r naar het programmavenster.

Stap 8

Sluit uw iPhone aan op uw computer en klik op het apparaatpictogram in de rechterbovenhoek van het programma. Ga naar het gedeelte Geluiden en klik op Synchroniseren om een beltoon aan je telefoon toe te voegen. Na het voltooien van de procedure kunt u naar de apparaatinstellingen gaan om de beltoon te wijzigen. De procedure voor het vervangen van de beltoon is nu voltooid.

Aanbevolen: