Bellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Bellen Op Samsung
Bellen Op Samsung

Video: Bellen Op Samsung

Video: Bellen Op Samsung
Video: samsung s3 prive bellen 2024, Mei
Anonim

Elke Samsung-telefoon heeft een standaard set beltonen. Deze set is echter niet altijd in staat om de gebruiker tevreden te stellen, en dan rijst de vraag hoe je je favoriete nummer op de oproep kunt zetten.

Bellen op Samsung
Bellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Download het gewenste nummer naar uw apparaat om uw eigen Samsung-beltoon in te stellen. Dit kan via een draadloos Wi-Fi-internetnetwerk met een goed signaal, of u kunt een melodie downloaden van uw computer. Voor de tweede optie heb je een adapter nodig die altijd bij je telefoon wordt geleverd. Als u het niet in de doos vindt, neem dan contact op met uw dealer.

Stap 2

Nadat het audiobestand is gedownload, gaat u naar de map die als downloadmap dient en klikt u op het gewenste nummer. Wanneer het nummer wordt geopend, selecteert u "Opties" en klikt u op de instelling "Instellen om te bellen". De telefoon zal u vragen om te kiezen op welk type signaal u het nummer wilt instellen: sms, contact, elke inkomende oproep. Kies de optie die bij je past.

Stap 3

Als uw telefoon een Samsung Galaxy is, moet u, ongeacht het type, het audiobestand uploaden naar een speciale map met de naam Meldingen. Controleer eerst of deze map op uw geheugenkaart bestaat. Zo niet, maak het dan aan met behulp van de bestandsbeheerder die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 4

Kopieer het geselecteerde nummer naar de map Meldingen en ga naar het gedeelte Instellingen dat verantwoordelijk is voor het instellen van beltonen. Nu vindt u tussen de standaard audiobestanden uw eigen nummer.

Aanbevolen: