Hoe U De Beeline-operator Gratis Kunt Bellen

Hoe U De Beeline-operator Gratis Kunt Bellen
Hoe U De Beeline-operator Gratis Kunt Bellen

Video: Hoe U De Beeline-operator Gratis Kunt Bellen

Video: Hoe U De Beeline-operator Gratis Kunt Bellen
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, Maart
Anonim

Beeline zorgt voor een zeer hoogwaardige en ononderbroken verbinding, maar abonnees kunnen vragen hebben met betrekking tot het tariefpakket, analyse van financiële kosten, het aan- of afkoppelen van verschillende diensten die door de operator worden aangeboden. De meeste worden opgelost via het "Persoonlijke account" - een zeer handige service op de site, maar een oproep naar een "live" operator zal veel duidelijker zijn. Dienovereenkomstig hebben veel abonnees de vraag hoe ze de Beeline-operator gratis kunnen bellen en een volledig consult kunnen krijgen.

Hoe u de Beeline-operator gratis kunt bellen
Hoe u de Beeline-operator gratis kunt bellen

Nummer van één operator Beeline

Als je de Beeline-operator wilt bellen, kun je bellen naar 0611, dat is single en helemaal gratis. Deze procedure omvat het volgen van de instructies van de autoinformer, die aangeeft welke toetsen moeten worden ingedrukt om verbinding te maken met een "live" consultant.

Op dit moment is er geen universele toetscombinatie waarmee u de Beeline-operator kunt bellen en onmiddellijk verbinding met hem kunt maken. Dit ongemak wordt veroorzaakt door het feit dat het spraakmenu enigszins kan verschillen, afhankelijk van de regio, en periodieke wijzigingen en promotieprogramma's staan dit niet toe.

Federaal nummer van de operator Beeline

Een gratis oproep naar de Beeline-operator kan worden gedaan door een federaal nummer te kiezen, dat kan worden gebruikt om verbinding te maken met een callcenterspecialist uit een stad, evenals een simkaart van een andere mobiele operator, en niet van een Beeline-nummer.

  • Om de nuances van de mobiele verbinding en de werking van de USB-modem te verduidelijken, moet u 8 800 700 06 11 bellen en na de kiestoon de 0-toets gebruiken.
  • Om de problemen met het functioneren van de Wi-Fi-internetverbinding te verduidelijken - 8 800 700 21 11.
  • 8 800 700 80 00 - om de nuances van de werking van de internetverbinding, tv en telefonie thuis te verduidelijken.
  • Om de nuances van de werking en instellingen van internet op mobiel te verduidelijken - 8 800 123 45 67.

Om contact op te nemen met de Beeline-operator, moet u bellen en wachten op de verbinding met de medewerker. De wachttijd is meestal maximaal 5 minuten.

Hoe bel je de Beeline-operator gratis in roaming?

Om te bellen in roaming, moet u:

  • intranet en nationale roaming (binnen het land) stelt u in staat om het callcenter te bellen door 8 800 700 06 11 of 0611 te bellen, en er worden geen kosten in rekening gebracht;
  • als u verbinding wilt maken met een ondersteuningsadviseur in internationale roaming, kunt u bellen naar +7 495 974 88 88, maar de kosten worden niet alleen in rekening gebracht als de oproep wordt gedaan vanaf een Beeline-simkaart.

Hoe u op andere manieren contact kunt opnemen met de Beeline-operator

Om met de Beeline-operator te communiceren, kunt u andere methoden gebruiken:

  • met behulp van een e-mail, waar het probleem wordt aangegeven, naar de e-mail [email protected];
  • met behulp van het feedbackformulier op de officiële bron van de operator;
  • met behulp van de service "We bellen u terug", die alleen beschikbaar is als alle specialisten van het ondersteuningscentrum bezet zijn;
  • per sms naar 0622, waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht;
  • met behulp van de "Persoonlijke account"-service op de officiële Beeline-portal.

Aanbevolen: