Hoe U De Beeline-operator Rechtstreeks Kunt Bellen?

Hoe U De Beeline-operator Rechtstreeks Kunt Bellen?
Hoe U De Beeline-operator Rechtstreeks Kunt Bellen?

Video: Hoe U De Beeline-operator Rechtstreeks Kunt Bellen?

Video: Hoe U De Beeline-operator Rechtstreeks Kunt Bellen?
Video: 4 ПРИЧИНЫ ОТКАЗАТЬСЯ ОТ BEELINE / Вымпел телеком / Мобильный оператор Билайн 2024, Maart
Anonim

Beeline mobiele provider zorgt voor zijn klanten en biedt hen dagelijks, dag en nacht technische ondersteuning. Om live te communiceren, hebben abonnees de mogelijkheid om de Beeline-operator op verschillende manieren te bellen.

Hoe u de Beeline-operator rechtstreeks kunt bellen?
Hoe u de Beeline-operator rechtstreeks kunt bellen?

Bellen naar verkort nummer

U kunt de ontstane problemen oplossen, de klok rond een vraag stellen door de Beeline-operator rechtstreeks te bellen op 0611. Door de felbegeerde nummers te kiezen en op "bellen" te drukken, komt u in het spraakmenu. Om met een specialist te communiceren, drukt u op "0" en wacht u tot de telefoniste de oproep ontvangt. Dit kan 1-10 minuten duren.

Bel naar een enkel ondersteuningsnummer

U kunt een gratis enkel nummer bellen vanaf zowel een vaste telefoon als een mobiele telefoon, en de oproep is gratis, en is ook beschikbaar voor abonnees van andere telecomoperators. Elk type dienst heeft zijn eigen telefoonnummer. De keuze waar te bellen hangt af van het doel van het gesprek:

- bel 8 800 7000 611 om problemen met mobiele communicatie op te lossen;

- Voor vragen veroorzaakt door problemen met de USB-modem, vraag 8 800 7000 080;

- naar een specialist in internet en televisie thuis, bel 8 800 700 8000;

- er zijn problemen met het draadloze wifi-netwerk, bel 8 800 700 2111.

Roaming oproepen

Voor degenen buiten hun regio zijn er twee nummers 0611 en 8 800 8000 611. Degenen die op een buitenlandse reis zijn, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de Beeline-operator door te bellen naar 7 495 9748 888. Vanaf de Beeline-simkaart is het bellen gratis, vanaf de simkaart kaarten van andere aanbieders de vergoeding volgens het tarief.

Naast oproepen zijn andere soorten communicatie beschikbaar voor Beeline-abonnees, zoals sms-berichten; brieven verzonden naar de e-mail [email protected]; communicatie in online chat op de contactpagina.

Aanbevolen: