Hoe De Beeline-ondersteuningsservice Te Bellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-ondersteuningsservice Te Bellen?
Hoe De Beeline-ondersteuningsservice Te Bellen?

Video: Hoe De Beeline-ondersteuningsservice Te Bellen?

Video: Hoe De Beeline-ondersteuningsservice Te Bellen?
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, Maart
Anonim

De mogelijkheid om de Beeline-ondersteuningsservice te bellen, wordt gratis aangeboden aan abonnees van deze operator. Om een antwoord op uw vraag te krijgen, kunt u uw mobiele telefoon of de officiële website van het bedrijf gebruiken.

U kunt de Beeline-ondersteuningsservice bellen vanaf uw mobiele telefoon
U kunt de Beeline-ondersteuningsservice bellen vanaf uw mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Binnen het netwerk kunt u de ondersteuningsdienst van Beeline bellen op 0611. Als u gebruikmaakt van de diensten van een andere operator, kiest u het Moskou-nummer (495) 974 88 88. Bellen binnen het netwerk kost u gratis, maar voor interlokale gesprekken wordt een bepaald bedrag van uw rekening afgeschreven. U kunt meer te weten komen over de communicatiemethoden met de Beeline-operator uit andere Russische regio's of het buitenland op de officiële website van de operator.

Stap 2

Luister naar het bericht van het antwoordapparaat voor verdere instructies. U kunt het juiste item in het spraakmenu selecteren, afhankelijk van de categorie waartoe uw vraag behoort, nadat u eerder de toonmodus hebt geactiveerd door op het sterretje op het toetsenbord van de telefoon te drukken. Om de Beeline-operator direct te bellen, drukt u op de "0"-toets of wacht u even tot de verbinding tot stand komt.

Stap 3

Geef de operator persoonlijke gegevens, afhankelijk van uw vraag. Als u informatie wilt over financiële transacties en documenten, heeft u paspoortgegevens nodig. Het is ook beter om je telefoonnummer van tevoren op een stuk papier te noteren, omdat abonnees het door de drukte en opwinding vaak vergeten als het ondersteunend personeel erom vraagt.

Stap 4

Houd er rekening mee dat telefoontjes naar de klantenservice meestal worden opgenomen, dus probeer beleefd te communiceren en vermijd onbeleefd en beledigend jegens werknemers. Het is beter om van tevoren over je gesprek na te denken, alle interessante vragen op papier te zetten. Onthoud de naam van de telefoniste als hij hem belt. Als een werknemer grof spreekt of onbekwaam lijkt, kun je een klacht over hem indienen bij de bedrijfsleiding.

Stap 5

Gebruik de officiële website van het bedrijf om contact op te nemen met de Beeline-operator. Bovenaan de pagina ziet u de link "Stel een vraag". Klik erop, typ vervolgens uw vraag in het speciale veld en klik op "Vragen". Als de adviseur van het bedrijf online is, krijgt u direct antwoord. Ga anders naar het tabblad "Feedback", waar u ook een vraag kunt stellen en uw coördinaten kunt achterlaten. U krijgt binnen enkele dagen antwoord.

Aanbevolen: