Hoe De Telefoniste Te Bellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoniste Te Bellen?
Hoe De Telefoniste Te Bellen?

Video: Hoe De Telefoniste Te Bellen?

Video: Hoe De Telefoniste Te Bellen?
Video: training telefoneren 2024, April
Anonim

Tijdens het gebruik van mobiele communicatie hebben abonnees veel vragen aan serviceproviders. In de regel ontstaan er moeilijkheden bij het kiezen van een tarief, het blokkeren van simkaarten, het aansluiten of juist het afsluiten van aanvullende diensten. Maar alle vragen kunnen "on a call" worden opgelost - hiervoor hoeft u alleen maar te weten hoe u het callcenter van uw mobiele operator kunt bellen.

Hoe de telefoniste te bellen?
Hoe de telefoniste te bellen?

Het is nodig

vaste of mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Elk mobiel bedrijf heeft zijn eigen "mobiele kantoor", dat is geprogrammeerd om bepaalde opdrachten uit te voeren, waaronder een snelle verbinding met een specialist.

Als u abonnee bent van het MTS-netwerk en u gekwalificeerde hulp van een specialist nodig heeft, moet u het verkorte nummer 0890 bellen om contact op te nemen met de operator. Druk vervolgens in de toonmodus op het nummer 0 als u vanaf een mobiel belt. Als u met de operator op de vaste telefoon wilt praten, moet u hiervoor een andere combinatie van nummers kiezen: (800) 3330890.

Stap 2

De communicatie met de specialisten van de mobiele operator "Beeline" wordt een beetje gecompliceerd door een nogal lang spraakmenu. Door te bellen naar 0611 (een oproep vanaf een mobiel), moet u eerst naar informatieberichten luisteren. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, drukt u direct na het kiezen van het nummer op 0 en wacht u op de verbinding. Als u geen mobiele telefoon bij de hand heeft, gebruikt u het alternatieve nummer 546611, dat u kunt bellen vanaf de "vaste lijn".

Stap 3

Bent u abonnee van Megafon? Dan kun je de operator bellen door te bellen naar 555, waarna je op de 0-toets drukt (hetzelfde als bij de bovengenoemde mobiele operators).

Stap 4

De Tele2-operator heeft ook een eigen callcenter. U kunt gebruik maken van de diensten van zijn specialisten door te bellen naar 611. Dit is een gratis nummer van een enkel referentienetwerk, waar een van de vele consultants zeker al uw vragen zal beantwoorden. U hoeft dit nummer alleen vanaf uw mobiel te bellen. In tegenstelling tot de meeste mobiele providers heeft Tele2 ook een betaald nummer (4942) 47-24-25.

Aanbevolen: