Een Verloren Simkaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verloren Simkaart Herstellen
Een Verloren Simkaart Herstellen

Video: Een Verloren Simkaart Herstellen

Video: Een Verloren Simkaart Herstellen
Video: SIM Card Lost? | SIM Card Broken? | How To Get Back Lost SIM Card? | ALL QUESTIONS ANSWERED!! 2024, Mei
Anonim

Als u uw simkaart verliest, kunt u het nummer en de gegevens die erop zijn opgeslagen herstellen. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw telecomoperator met een passende aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe en het blokkeren van de vorige kaart.

Een verloren simkaart herstellen
Een verloren simkaart herstellen

instructies:

Stap 1

Nadat u heeft ontdekt dat u uw simkaart bent kwijtgeraakt, moet u deze blokkeren. Bel hiervoor het klantenondersteuningscentrum van uw operator, waarvan het nummer te vinden is op de officiële website van het mobiele bedrijf of in de bijlagen bij de eerder gesloten communicatieovereenkomst. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de dichtstbijzijnde communicatiesalon.

Stap 2

Informeer de operator over het verlies van de kaart. Sommige mobiele serviceproviders blokkeren de kaart pas na het verstrekken van gedetailleerde persoonlijke gegevens. Geef ons op verzoek van de exploitant uw paspoortgegevens, de datum van uitgifte van de kaart, het geschatte saldo op het moment van verlies en het codewoord (indien nodig) dat is ingesteld tijdens het sluiten van het contract.

Stap 3

Neem na het blokkeren van je simkaart contact op met de dichtstbijzijnde klantenservice van je provider. Vul een aanvraag voor kaartherstel in en meld dat deze is geblokkeerd. Zorg voor een identiteitsbewijs voor kaartherstel en overleg met een specialist van de klantenservice. U moet ook uw oude nummer en de gegevens van de persoon op wie het stond geregistreerd, vermelden. In de aanvraag vermeldt u ook onder welke omstandigheden de schade is ontstaan.

Stap 4

Wacht terwijl de supportmedewerker de registratie van de simkaart op je gezicht controleert. Na ontvangst van de bevestiging zal de medewerker de aanvraag in behandeling nemen en informeren over de hersteltijd. Soms vervangen en geven sommige operators vrijwel onmiddellijk een nieuwe simkaart.

Stap 5

Bij het uitgeven van een simkaart worden uw saldo en telefoonnummer hersteld, dat voorheen werd gebruikt. Opgemerkt moet worden dat sommige operators een nummerherstelservice in rekening kunnen brengen.

Aanbevolen: