Een Verloren Nummer Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verloren Nummer Herstellen
Een Verloren Nummer Herstellen

Video: Een Verloren Nummer Herstellen

Video: Een Verloren Nummer Herstellen
Video: WhatsApp: So könnt ihr verlorene Kontakte wieder herstellen 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat de simkaart met je favoriete telefoonnummer verloren gaat. Tegenwoordig bieden alle mobiele operators echter diensten aan als: herstel van een verloren telefoonnummer. Dus wanhoop niet, want je kunt je simkaart herstellen zonder zelfs maar je huis te verlaten.

Het is vrij eenvoudig om een verloren telefoonnummer te herstellen
Het is vrij eenvoudig om een verloren telefoonnummer te herstellen

instructies:

Stap 1

Simkaartherstel via internet. U moet een aanvraag voor het vervangen van de simkaart invullen op de officiële website van de mobiele operator. Vervolgens dient u de juistheid en juistheid van de door u ingevoerde gegevens zorgvuldig te controleren. Als u een fout opmerkt, klikt u op de knop "Wijzigen". Als alles correct is, klik dan op "Bestelling bevestigen". Na bevestiging krijgt u een uniek ordernummer toegewezen. De volgende stap is om de bestelling te bevestigen bij een medewerker van het mobiele bedrijf. Hij neemt telefonisch of per e-mail contact met je op. Ook worden de leveringsvoorwaarden van de simkaart besproken. Na alle formaliteiten en bestellingen wacht je gewoon op de levering van een nieuwe simkaart met je oude telefoonnummer. Levering vindt in de regel plaats binnen drie werkdagen vanaf de besteldatum.

Stap 2

De tweede optie om het probleem op te lossen is om persoonlijk contact op te nemen met het kantoor van de mobiele operator. U hoeft alleen maar naar een willekeurig kantoor van uw mobiele operator te komen en een aanvraag voor een vervanging van de simkaart in te vullen. U moet een paspoort bij u hebben. Als je onlangs je simkaart bent kwijtgeraakt en je nummer is niet geblokkeerd, dan wordt er direct een nieuwe simkaart uitgegeven. Als je een simkaart langer dan zes maanden niet hebt gebruikt, wordt deze geblokkeerd. In dit geval moet u drie tot vier dagen wachten vanaf de datum van registratie van de aanvraag.

Stap 3

Als u niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar het kantoor van het bedrijf te komen of uw simkaart via internet te herstellen, dan kan een van uw familieleden dit voor u doen. Hiervoor heeft u een door u ondertekende volmacht nodig. Het is met de hand in vrije vorm geschreven. Als de abonnee bij het aansluiten van een simkaart een codewoord heeft gebruikt, moet de medewerker van het bedrijf van uw mobiele provider worden geïnformeerd om de volmacht te accepteren.

Aanbevolen: