Een Simkaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Herstellen
Een Simkaart Herstellen

Video: Een Simkaart Herstellen

Video: Een Simkaart Herstellen
Video: Aldi Talk (E-Plus) Prepaid Mobilfunk Vertrag einrichten und anmelden von Anfang bis Ende Anleitung 2024, April
Anonim

Als je je mobiele telefoon verliest, is het meest waardevolle dat erin zit een simkaart. Het bevat contacten (nummers van je vrienden, familie en collega's), geld en een telefoonnummer dat al je contacten kennen. Contacten, geld en nummer blijven voor u een belangrijk aspect van het dagelijks leven. Een nieuwe telefoon kopen lost het probleem niet op. Om een simkaart te herstellen, volstaat het om contact op te nemen met de klantenservice van uw mobiele operator of om een verzoek achter te laten op de website van het bedrijf.

Een simkaart herstellen
Een simkaart herstellen

Het is nodig

Telefoon, internet

instructies:

Stap 1

Voordat u een verloren simkaart herstelt, moet u de oude simkaart blokkeren zodat er niet meer mee kan worden gebeld. Het vergrendelen en herstellen van een simkaart wordt geheel gratis door uw mobiele provider uitgevoerd. U kunt de procedure voor het verkrijgen van een nieuwe simkaart bekijken aan de hand van het voorbeeld van de mobiele operator MTS.

Stap 2

Om een simkaart te blokkeren, kunt u de volgende methoden gebruiken:

- met behulp van de internetassistent - op de pagina Internetassistent moet u uw nummer en het wachtwoord voor uw internettoegangsnummer invoeren. Nadat u de opgegeven waarden hebt ingevoerd, moet u op de knop "Inloggen" klikken. Op de pagina moet u op de link "Sim lock" klikken;

- bel naar het contactcenter - de operator van het contactcenter beantwoordt al uw vragen die niet alleen betrekking hebben op het blokkeren van de simkaart, maar ook op de volledige service van de abonnee. Om verbinding te maken met het contactcenter, moet u 0890 of +7 495 766 0166 bellen. Als de oproep wordt gedaan vanaf een MTS-simkaart, is de oproep helemaal gratis. U kunt simkaartblokkering aanvragen door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van het bedrijf ([email protected])

- een persoonlijk bezoek aan de MTS salon-store in uw stad - u kunt gewoon naar de salon-store komen, waar een specialist u vertelt wat er in een specifieke situatie moet gebeuren.

Stap 3

Nadat u de procedure voor het blokkeren van de simkaart hebt voltooid, bestelt u de simkaartherstelservice. U kunt dit doen in een winkel of de levering van een simkaart in uw stad bestellen. Restauratie in de salon-shop is gratis, en levering van de kaart kan, afhankelijk van het gekozen tarief, geld kosten. Om de levering van de kaart te bestellen, is het noodzakelijk om het bestelformulier voor de levering van een simkaart op de MTS-website in te vullen. Er zijn 3 tarieven voor de levering van een simkaart:

- voordelige levering - absoluut gratis service;

- versnelde levering - het bedrag van 100 roebel;

- expreslevering - het bedrag van 200 roebel.

Aanbevolen: