Hoe Een Megafon-simkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Megafon-simkaart Te Herstellen
Hoe Een Megafon-simkaart Te Herstellen

Video: Hoe Een Megafon-simkaart Te Herstellen

Video: Hoe Een Megafon-simkaart Te Herstellen
Video: iphone says no sim card installed when there is one 2024, April
Anonim

Soms is er zo'n overlast als het verlies van een simkaart. Het komt ook voor dat veelvuldig verwijderen en inbrengen ervan in de telefoon kan leiden tot schade, de kaart ontvangt geen signalen meer. In dergelijke gevallen kunt u de Megafon-simkaart en ook elke andere operator herstellen.

Hoe een Megafon-simkaart te herstellen
Hoe een Megafon-simkaart te herstellen

instructies:

Stap 1

Om uw simkaart te herstellen, gebruikt u de Megafon online winkel op https://moscow.shop.megafon.ru. Wanneer u de site voor het eerst bezoekt, ziet u aan de rechterkant een inschrijfformulier. U dient daar uw e-mail, wachtwoord, voor- en achternaam in te vullen. Na registratie hoeft u alleen maar in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Stap 2

Klik op de knop "Opslaan", er verschijnt een venster met een elektronisch bestelformulier. Dien een aanvraag in voor het herstellen van een verloren simkaart. Indien u zich niet wilt registreren, kunt u ook een bestelling plaatsen. Klik onder het autorisatieformulier op de knop "Doorgaan" en u wordt naar hetzelfde elektronische bestelformulier geleid.

Stap 3

Vul het formulier in. Verplichte velden zijn geel gemarkeerd en geven de achternaam, voornaam, patroniem, het telefoonnummer dat u wilt herstellen en een ander telefoonnummer van een contactpersoon aan. Bij verlies van een mobiele telefoon dient hier ook rekening mee te worden gehouden. In het elektronische formulier kunnen paspoortgegevens worden weggelaten, maar in dit geval, wanneer de operator u belt, moet u alle gegevens aan hem verstrekken.

Stap 4

Klik op de knop "Bestelling verzenden". Controleer zorgvuldig alle ingevoerde gegevens en bevestig deze. Na verzending ontvangt u een bestelnummer dat moet worden bewaard voor gemakkelijke identificatie. Zeer binnenkort, binnen drie werkdagen, neemt een medewerker van Megafon contact met u op. Na het bespreken van de details ontvang je een nieuwe simkaart.

Stap 5

Als u het offline kaartherstelproces moet doorlopen, moet u de dichtstbijzijnde Megafon-winkel ophelderen. Bel * 123 # en ontdek de details. Er is ook een speciale winkelkaart - https://moscow.megafon.ru/help/offices/our_offices/. Neem contact op met een servicepunt met een wens om een verloren of niet-werkende kaart te herstellen. Na het invullen van de juiste papieren, krijgt u een nieuwe simkaart.

Aanbevolen: