Een Beeline-simkaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Beeline-simkaart Herstellen
Een Beeline-simkaart Herstellen

Video: Een Beeline-simkaart Herstellen

Video: Een Beeline-simkaart Herstellen
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, Maart
Anonim

Telefoondiefstal is een van de meest voorkomende misdaden. Vaak hebben de slachtoffers van oplichters medelijden met niet zozeer de telefoon zelf als wel de simkaart, waarop alle persoonlijke en zakelijke contacten zijn opgeslagen. Gelukkig bieden mobiele operators, waaronder Beeline, de mogelijkheid om een verloren simkaart te herstellen.

Een Beeline-simkaart herstellen
Een Beeline-simkaart herstellen

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren waarop u de simkaart van de operator "Beeline" kunt herstellen. De eerste is een persoonlijk bezoek aan een van de kantoren van het bedrijf, de tweede is de bezorging van een nieuwe simkaart per koerier. Tegelijkertijd verschillen de voorwaarden waaronder de kaarten worden hersteld enigszins voor natuurlijke personen en rechtspersonen.

Stap 2

Om de SIM-kaart op de eerste manier te herstellen, gaat u naar het kantoor van het bedrijf "Beeline". U kunt informatie vinden over de locatie van nabijgelegen kantoren op de officiële website. Als u een particulier bent, moet u een paspoort bij u hebben. Hij zal het bezit van de verloren simkaart bevestigen. Bent u een rechtspersoon, dan moet u de volgende documenten bij u hebben: een paspoort, een brief van de organisatie (op briefpapier van het bedrijf) met een verzoek tot vervanging van de simkaart en een volmachtformulier M2.

Stap 3

Er is een manier om een simkaart te herstellen zonder het kantoor van het bedrijf te bezoeken. Bestel hiervoor een koeriersdienst. Bel 0611, of het stadsnummer, dat te vinden is op de officiële website van "Beeline". Ga hiervoor naar het gedeelte 'Ondersteuning', selecteer in het subgedeelte 'Mobiele communicatie' het item 'Abonnementsservice'. Klik op de link "Simkaart bezorging per koerier". Houd er rekening mee dat deze service betaald is en niet in alle regio's beschikbaar is. Om een simkaart te krijgen, moet u ook de relevante documenten overleggen.

Stap 4

Als u uw telefoon kwijtraakt, is het uit veiligheidsoverwegingen aan te raden uw simkaart te vergrendelen. Dit kan op een van de volgende manieren: bel 0611 of gebruik je persoonlijke account op de website

Stap 5

Als de simkaart is geblokkeerd vanwege drie keer een onjuiste pincode, is herstel niet nodig. Gebruik de PUK-code om de blokkering op te heffen. Voer de volgende combinatie in: ** 05 * PUK * nieuwe pincode * Pincode (herhalen) # belknop. Als u de PUK-code niet meer weet, bel dan 0611. In dit geval moet u uw paspoortgegevens opgeven.

Aanbevolen: