Hoe De VK-pagina Te Herstellen Als Het Telefoonnummer Is Verloren

Hoe De VK-pagina Te Herstellen Als Het Telefoonnummer Is Verloren
Hoe De VK-pagina Te Herstellen Als Het Telefoonnummer Is Verloren

Video: Hoe De VK-pagina Te Herstellen Als Het Telefoonnummer Is Verloren

Video: Hoe De VK-pagina Te Herstellen Als Het Telefoonnummer Is Verloren
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, Mei
Anonim

Het zal niet moeilijk zijn om de verwijderde VKontakte-pagina te herstellen als de telefoon verloren is, vooral als het mogelijk is om de simkaart te herstellen waaraan de pagina van deze sociale media is gekoppeld. netwerken. Als er echter foto's op de pagina staan waar het gezicht duidelijk zichtbaar is, kunt u het doen zonder de kaart te herstellen.

Hoe de VK-pagina te herstellen als het telefoonnummer is verloren
Hoe de VK-pagina te herstellen als het telefoonnummer is verloren

Er moet meteen worden opgemerkt dat het alleen nodig is om de toegang tot VKontakte te herstellen met behulp van een telefoonnummer in gevallen waarin de pagina wordt geblokkeerd door de administratie, gehackt, spam van de pagina komt of het wachtwoord is vergeten.

In al deze gevallen vereist herstel toegang tot het telefoonnummer waaraan het account is gekoppeld. Als de simkaart verloren is gegaan, is de snelste manier om weer toegang te krijgen tot uw VKontakte-pagina het herstellen van de simkaart. Als de kaart aan jou is uitgegeven, ga dan naar de communicatiesalon en vraag de medewerkers om de oude kaart te blokkeren en een nieuwe uit te geven. De procedure voor het herstellen van de simkaart kost niet veel tijd en deze service is helemaal gratis.

Als u niet meer weet aan welk nummer uw account is gekoppeld, maar uw VKontakte-pagina uw echte naam en achternaam bevat, zijn er uw foto's (idealiter, als uw avatar een foto van goede kwaliteit heeft waarop u uw gezicht kunt zien), dan zal het niet moeilijk voor u zijn om de toegang tot uw account te herstellen. Om dit te doen, moet u contact opnemen met de ondersteuningsservice, waar u wordt gevraagd een accounthersteltoepassing in te vullen. In de aanvraag moet u het volgende aangeven:

  1. het telefoonnummer waaraan de pagina is gekoppeld (als u het nummer bent vergeten, moet u het veld leeg laten);
  2. een nieuw telefoonnummer waartoe u toegang heeft (u kunt het nummer waaraan een van de VKontakte-accounts al is gekoppeld niet gebruiken);
  3. e-mail van de te herstellen pagina;
  4. wachtwoord (als u deze informatie niet meer weet, moet u extra velden invullen, namelijk twee foto's bijvoegen, en de eerste moet documenten bevatten met uw gezicht, volledige naam en zegel, en de tweede - u tegen de achtergrond van uw verzoek voor herstelaccount).

Belangrijke informatie: het horizontale formaat van de verzonden foto's mag niet kleiner zijn dan 1300 pixels, de foto's van het kleinere formaat kunnen de controle niet doorstaan.

Na het verzenden van een aanvraag voor het nummer dat u eerder als "beschikbaar" hebt aangegeven, ontvangt u een code, deze moet u in de daarvoor bestemde kolom invoeren en op de knop "verzenden" klikken. De maximale behandeling van de aanvraag door de ondersteuningsdienst is 5 dagen. Binnen de aangegeven tijd wordt informatie naar de telefoon gestuurd dat de aanvraag in overweging is genomen en als deze is goedgekeurd, ontvangt u met de brief een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanbevolen: